.

Zend en u verwent...


...mij met uw telefoonnummer. Van de aardige mensen van telfort heb ik specificatie gekregen waarop alle telefoonnummers te lezen zijn die ik heb gebeld of gesmsd in de afgelopen 7 maanden. Nu is het enige probleem dat er geen namen bij staan. Wilt u zo vriendelijk zijn uw telefoonnummer plus naam naar mij toe te sturen. Als u er bezwaar tegen heeft dat het openbaar wordt -dat gebeurt als u via de link 'reacties' reageert- kunt u het ook naar mij toe sturen valenthijm@hotmail.com

salute,

Van V


Grappig


Vond dit artikel tijdens het surfen. De strekking van het verhaal komt niet overeen met wat men op het eerste gezicht zou kunnen denken met Bob in de States.


Zoals beloofd


Bij dezen een foto van Judith (en ouders).


Duidelijkheid


Lieve mensen,
Ik hoop niet dat het voor sommigen onder u een beetje ingewikkeld wordt, maar naar het schijnt werkt het e-mailadres van de Litouwse schone niet meer -niet meer gesproken sinds dinsdag 18 mei overigens- en het toeval wil dat ik afgelopen vrijdag een zeer plezierige avond nacht ochtend en middag heb meegemaakt met Judith -nee, niet die van Pascal- en dat ik Manté eigenlijk alweer vergeten ben (hoop niet dat dit arrogant overkomt).

Foto's en verdere details volgens nog,

Bob vermaakt zich trouwens prima in New York en is digitaal te bereiken op Bobs emailadres.

Lator,


Nieuwe telefoon


Jawel, heb er weer eentje!!! Uiteraard heb ik dan over een telefoon. Vandaag de dag wordt er zoveel bijgedacht dat je zeer specifiek moet zijn met de pronomina, al gebiedt mij de eerlijkheid te vertellen dat ik niet zeker weet of 'eentje' inderdaad een pronomina is of gewoon in telwoord, lidwoord of zoiets.

Maar a la... heb een tijdelijk nummer van Orange +316...... Zodra ik mijn simkaart weer heb verandert dit uiteraard weer. Op die manier spaar ik mijn Orange krediet op, zodat ik op den duur een long-distance-call kan gaan maken naar ofwel New York ofwel Litouwen. U hoort het wel,

Arrivederci 

NB Nog eentje dan...


Tijdelijk nummer


Ik bemerk dat het niet prettig is onbereikbaar te zijn. Ben tot maandag bereikbaar op het nummer: +31630524825. Vanaf maandag weer op het oude vertrouwde +31648933029.

Aloha

NB Foto's van het feest van Bob zijn te bewonderen op http://66.230.220.202/ -> Foto's -> Kijkduin


Telefoon zoek


Helaas, helaas, mijn telefoon is zoek geraakt. Het was dus weer feest afgelopen zaterdag... Ik probeer tegen het eind van deze week wweer mobiel bereikbaar te zijn. Tot die tijd -als je gelukt hebt- 0135435230,

Tabee


English version online


Hello world!!!

From now on the English version of my weblog is also in fuction, so the English speaking part of this world can be kept posted too if they want.


Weer veilig thuis


Jazeker, ik ben weer terug in het Nederlandsche. Londen was weer fantastico... Gelukkig heb ik maandagavond nog met Mante een kleine drank genuttigd. Vanwege een ongelukkige samenloop der omstandigheden hebben we elkander maar twee keer gezien, maar het is zeker voor herhaling vatbaar.

Zodra ik vanmiddag wakker word zal ik enkele foto's online knallen, zodat er beeld is bij de tekst. Woensdag feestje gehad in Amsterdam en morgen in Den Haag. Met andere woorden, ik vermaak me prima.

So long...


Cruisin down da parks


Jongelui,
Wat is Londen toch geweldig op een zonnige zondag (it's all in da name)!!! Op een of andere manier zijn P en ik twee nachten achter elkaar in de Walkabouts beland. Een keer in Embankment en een keer in good old Islington. Heb reeds heel wat parken afgwerkt: Battersea Park, Hyde Park, Regent Park en Islington Park. Eenieder die bekend is met de stad weet dat dit park toch zeker wel 20 vierkante meter is, jajaja.

De Litouwse heeft reeds 2 dagen de telefoon uitstaan, dus dat schiet niet op. Misschien was ze toch zoek naar een rijke man om mee te trouwen en al zijn geld op te maken. Heb verklapt dat ik bijna geldloos ben. Nu zit ik op de blaren!!!

Pascal is zelf op een zondag werken, maar niet voordat we vanochtend de huldiging van Arsenal op het Stadhuis Van Islington hebben meegemaakt en we hebben het Dennis B. zelf horen zeggen "Guess what...see you next year!!!"

Guess what see you soon,