.

TIKWEEK...


Lieve mensen,
Het werk in het hotel zit er eventjes op. Zondag ben ik weer present, maar de komende dagen ben ik te vinden op de sociŽteit van het Tilburgsch StudentenCorps Sint Olof -inderdaad een hele mond vol, maar zoals u weet is een kindermond zo gevuld dus dat zal wel geen problemen opleveren...Olof voor intimi trouwens- daar de TIK-week is begonnen. Ik ben natuurlijk nooit te beroerd om onwetende jongedames 't een en 't ander bij te brengen.

Vrijdag BBQ op Kasteel Korvel... u bent allen uitgenodigd. Weet uit betrouwbare bron reeds te melden dat o.a. Willem en Carlo acte de presence zullen geven.

morguh


Workaholic...


Leute,
Bijna zit mijn nachtbrakershoogtepunt erop. Over anderhalf uur moet ik vannacht nog werken en dan pas weer zondag (volgens aloude stramien)!!! Kan het niemand aanraden, al heb je wel VEEL tijd voor jezelf. 13 nachten echter in 16 dagen is niet echt goed voor a. je bioritme, b. je sociale leven en c. niet goed voor als je wilt sporten (want dat doe je dus gewoon niet).

Shit happens

Maar ja, als die kruiwagen met geld dan aan het eind van de maand voor je deur staat weet je waarvoor je het allemaal -eenmalig- hebt gedaan. Moeten maar weer eens afspreken, heb nu weer tijd!!!

Salute


Dronken VDH...


Waarom vinden we mensen met wie we ons kunnen vereenzelvigen -ook al is het maar op een eigenschap of actie- toch zo gaaf??? Gisteren voor ik met Maarten en Korry de stad inging nog een Studio Sportzomer gekeken en VDh was er samen met Dennis van der Geest te gast. Wat was VDH dronken!!! GEWELDIG!!! Helemaal van het padje!!! Was alleen maar irritant, niemand kon hem iets schelen; met andere woorden: hij was gewoon zichzelf in plaats van de altijd zo behulpzame en aardige jongeman die altijd een woord klaar heeft voor de journalist. Wat een verademing. Mart Smeets en Dennis hadden wel in de gaten dat hij afgetankt was, maar vonden het ook wel prachtig, volgens mij.

Goed gedaan jongen,


Eindelijk goud...


Jullie weten het vast allang, maar ik vertel het toch maar: 'We' hebben GOUD!!! Onze Boekelsche vriendin Tinus...

...en onze Eindhovensche vriend VDH... 

...hebben hiervoor gezorgd. Al het goede komt uit Brabant zullen we maar zeggen!!! 

Houdoe


Prijs valt ook nog mee...


Vrienden,
De prijs van de Seinfeld-DVD's is nu ook bekend. Iets meer dan 60 euri voor de eerste 3 seizoenen plus wat gadgets. Valt nog wel mee, toch??? Je DVD-speler moet wel regiovrij zijn, uiteraard!!!

Dag


Pliesie is je beste vriend...


Freunde,
Wat ik nu net toch lees op het wereldwijde web. En uiteraard speelt het zich af in...jawel, Londen baby!!!

Big Ben in Londen

cheerz


Haagse kwartiertje...


Leute,
Gisteren o.a. een 'kleine' rosé genugttigd in het Haagsche. Wat een feest was het weer!!! Eerst 's middags in H*A*V*A*N*A aan de Long Island Iced Teas gezeten met Annique. We waren er rond een uurtje of drie. Toen ik 'wat' later op de klok keek was het reeds elf uur geweest. Time flies when you're havin fun, I guess.

Daar EJ terug was gekomen van Kreta kon ik omstreeks middernacht nog even aanschuiven in Casa vonEsch. Gelukkig had Ries nog zin om wat te gaan drinken in de stad. Aldus geschiedde... De keuze was tussen Westwood...

...of de Pijpela. Denk dat we rond 2 uur bij het Feest van Sinterklaas naar binnen gingen, daar de Pijpela nog niet echt gezellig was.

En raad eens wie we bij het Feest tegenkwamen, of in ieder geval buiten voor het Feest??? Juist ja, Ruben Langehuizen. Dat was echt een eeuw geleden. Jammer dat ik ietwat onder invloed was, zodat ik er weinig meer van kan herinneren, maar ik weet zeker dat ik me vermaakt heb. Zo erg zelfs, dat ik met de eerste trein terug naar Tilburg kon komen.

Helaas ging er niemand mee stappen vandaag, dus zit ik maar 'Driving Miss Daisy' te kijken. Beetje trage film, helaas.

Morgennacht tot en met maandagnacht een week later ben ik aan het werk in het hotel met een vrije nacht en dan studeert Martijn Vos af. Dus het komt precies goed uit.

Lator


Vrijdag de 13e...


Voor ik het vergeet: let extra goed op bij het oversteken vandaag!!! Het is namelijk weer zover VRIJDAG DE DERTIENDE. Waar komt dit bijgeloof -afkloppen!!!!- vandaan? Of bekijk deze iets uitgebreidere site (in het Engels).

Je kunt ook altijd nog de film(s) bekijken. Persoonlijk houd ik er niet zo van,

Ciao en pas op...!!!


Zomer 2005...


Vriendjes en vriendinnetjes,
Daar Bob, Willem, ErikJan, Pascal, Michel, Michiel, Roel, Deon, Ingrid, Vera en Maartje dus allemaal op vakantie zijn geweest (gaan) naar zonnige oorden en VanAmstel naar NormandiŽ, hebben Carlo en ik afgelopen zaterdag de koppen maar even bij elkaar gestoken en op papier gezet dat we ons vanaf 25 juli t/m 7 augustus 2005 op het Griekse eiland Kreta bevinden.

Dus VanAmstel, mocht je een keer je verjaardag vieren -er is genoeg animo- ik ben er volgende jaar niet bij. Gasten...ik wacht nog op kaartjes uit: New York, Corsica, Kreta, Egypte, BraziliŽ, Duitsland, IJsland, Rhodos? (Deon), Ingrid (onbekend), ItaliŽ, Turkije en NormandiŽ. Dat wordt nog een zware dobber voor mijn postbode. 

Straks naar Den Haag, zullen wel weer eindigen in de Pijpela. Altijd lachuh...

Daag


Four down one to go...


Medemensen,
Nacht 4 zit er bijna op. Vannacht nog een nachtje en dan naar Den Haag. Sta trouwens al bijna drie weken droog. Heb na de laatste zaterdag van de Kermis geen alcohol meer binnengekregen. Niet dat dat zo knap is, maar wilde het jullie toch niet onthouden. Ga medio oktober naar Werner in TŁrkŁ (Finland) toe. Vanuit Niederrhein (bij Nijmegen grens over) vlieg je er voor E79,98 (all in) naar toe en terug.

Vliegveld Niederhein

O ja, je vliegt dan wel naar Helsinki. Maar da's ook Finland. Heeft er nog iemand interesse zaterdag mee te gaan naar de EightiesParty in Calypso te Rotterdam? Was vorige maand echt super...

Houdoe


Gaaf onderzoek...


Rare Amerikanen. Als wetenschapper in spe weet ik te melden dat wanneer je ergens onderzoek naar doet je een paar criteria in de gaten moet houden. Een daarvan is (voordat je allerlei conclusies aan je onderzoek gaat verbinden) dat de uitslag geen toevalstreffer mag zijn. Waarom zeg ik dit? De Amerikaan Morgan Spurlock heeft een maand lang bij McDonalds gegeten. Hij maakte in deze maand $850 op, kwam 12 kilo aan en kreeg een hogere bloeddruk. Met heel veel (Amerikaanse) bombarie werd dit in een zeer subjectieve film (zie de schreeuwerige Michael Moore) kenbaar gemaakt.

SuperSize Me

Een Nederlandse journalist van de Volkskrant herhaalde dit onderzoek in Nederland. Je zou verwachten dat hem eenzelfde lot te wachten zou staan. Niets is echter minder waar: hij viel 6 kilo af en kreeg een LAGERE bloeddruk. Hoorde dit vanochtend op de radio, maar heb het nog niet kunnen verifiŽren bij de Volkskrant.

Lator


Alleen is maar alleen...


Je zult het niet geloven maar op dit moment zit ik moederziel alleen in het hotel. Er is geen enkele gast te bekennen en m'n baas vertelde dat ik ook best mocht gaan slapen in een hotelkamer. Dat klinkt natuurlijk uitermate aanlokkelijk ware het niet dat ik de gehele middag geluierd heb om zodoende uitgerust te zijn voor deze nacht. Tja, shit happens!!!! Deze nacht is daarentegen uitermate geschikt om te lezen en DVD's te kijken en dat is dus wat ik nu aan het doen ben.

Hotel De Lindeboom

Salute


Eindelijk...


Leute,
Eindelijk is het dan zover... zondag 8 augustus 2004 en het is zomer. Nu was het al een paar dagen zonnig, maar de enige echte scherprechter blijft toch de mobiliteit in en om de Nederlandse stranden. Wat lees ik tot mijn vreugde: Het Nederlandsche strand kan vanaf een uurtje of 12 niet meer bereikt worden!!! Jawel... HET IS ZOMER!!!

Helaas is het morgen -naast zeer warm- ook meteen de laatste warme zonnige dag. We zien de zon de komende week niet meer en het wordt ongeveer 20 graden. Let op mijn woorden!

Arrivederci


Green Mile...


Bon dia,
Heb zojuist na lange tijd weer eens The Green Mile gekeken. Naar een boek van Stephen King, als ik me niet vergis. In mijn herinnering vond ik de film zeer goed, maar had het laatste kwartier niet gehoeven. Bij het opnieuw bekijken van de film, herzie ik mijn visie. Ik blijf erbij dat het ver gezocht is, maar wanneer de film zo begint als hij begint, dient hij ook zo te eindigen zoals hij eindigt.

The Green Mile

Wie deze meer dan 3 uur durende film nog nooit heeft gezien kan ik hem zeker aanbevelen. Ik vind het een van de beste films ooit gemaakt. Heb zojuist het boek besteld en heb gelukkig de komende 2,5 week tijd genoeg door mijn nachtdiensten om het te lezen.

Een goed weekend

Ayo,


Jaja...


Lieve mensen,
Als mijn vrienden van weeronline.nl gelijk krijgen maken we zaterdag 7 augustus a.s. de eerste hittegolf van het jaar 2004 mee. Dit zou de derde dag moeten worden dat het kwik boven de 30 graden uitkomt. Het begint allemaal donderdag, terwijl het misschien van en/of morgen ook al boven de 30 graden gaat komen. Dus alle mensen die juli in Nederland hebben meegemaakt en in augustus naar de zon trekken hadden dit beter andersom kunnen doen.

Dinsdag 3 augustus 2004 (Zomerse dag 1, meer dan 25 graden)

Hitte

Woensdag 4 augustus 2004 (Zomerse dag 2, meer dan 25 graden)

Hitte

Donderdag 5 augustus 2004 (Tropische dag 1, meer dan 30 graden)

Hitte

Vrijdag 6 augustus 2004 (Tropische dag 2, meer dan 30 graden)

Hitte

Zaterdag 7 augustus 2004 (Tropische dag 3, meer dan 30 graden, en dus officieel HITTEGOLF)

Hitte

ciao