.

Wauw...


Wauw Het moet niet gekker worden!!! Je kunt toch niet geloven dat je deze dames -dame 1a, dame 1b, dame 2a en dame 2b- nooit in het dagelijkse leven zal tegenkomen. Wil je weten waarom, kijk maar eens heeeel goed!!! Too bad...

Met dank aan © Liam Kemp


Nieuwe fiets...


Fiets Schijnt een rage te zijn. Nadat Dillluh een tijdje geleden een fiets had aangeschaft is nu VanAmstel gevallen voor een beminnelijk exemplaar. Wie volgt??? Ja vrienden, het is komkommertijd aan het Valentijm-front. (Zend ff een foto, VanAmstel).


Hypocriete KNVB...


Oude en nieuwe voorzitter PSV Gelukkig zijn mijn Eindhovensche vrienden -bij monde van de nieuwe voorzitter Rob Westerhof- het met mij eens. Ook al vindt de KNVB zichzelf weer eens geweldig met dit 'historisch besluit'. Ik kan me er toch niet geheel in vinden. Het vreemde van dit besluit vind ik nog wel dat er een paar jaar geleden werd gesproken over het terugbrengen van het aantal clubs in de hoogste divisie, wat dus impliceert: MINDER wedstrijden. Terwijl er dus nu MEER wedstrijden dienen te worden gespeeld.

edit 1: Ook veel trainers van Eredivisie-clubs blijkbaar.
edit 2: En de bondscoach dus.


Biljarten...


Biljarten Gisteren met VanDee een keutje gelege bij Den Frater (Hoogardie voor intimi). Nog steeds is het spel zeer edel te noemen en verslavend, maar wij bakten er niet zoveel van. VanDee bakte 10 punten meer maar had daar wel één beurt meer voor nodig dan ik, dus in theorie had ik nog kunnen winnen. Maar dat zal nu niemand ooit nog te weten komen...


San Marco...


Marco tegen West-Duitsland (EK 1988) Natuurlijk moeten we na de eclatante -Tom E.- 2-0 overwinning op Tsjechië niet meteen de bondcoach gaan verheerlijken, maar las zojuist dit en kon een "Ja, zo zou een bondcoach moeten zijn! Geïnteresseerd!!!" niet onderdrukken. Let vooral op de laatste regel van het artikel. Vergis ik me of lijkt het verdacht veel op een sneer naar de laatste twee bondcoaches van Gaal en Advocaat.


André Hazes...


André Hazes U zult het vast al wel gehoord hebben, maar ik vermeld het toch nog maar even: vanochtend om 9.30u is onze grote vriend André Hazes op 53-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartstilstand die weer het gevolg was van een longontsteking. Bij dezen wil ik André bedanken voor al zijn inzet voor de maatschappij, de horeca, ons en niet te vergeten... bedankt voor die schitterende film 'Zij Gelooft In Mij!!!' en die evenzo schitterende reclame voor Unox knakworstjes. Hij hield dingen graag simpel. Laat ik het anders zeggen, hij was simpel.

Sterkte iedereen!!!


Middagje Eindhoven...


Jasje Nadat ik een eerder gekochte jas bij de Sting had geretourneerd en bij de V&D een andere -lees: mooiere, goedkopere, maar helaas maatje L- had gezien, ontwikkelde zich het onderstaande gesprek met een winkelmeisje:

"Ik zie er geen XL bijhangen. Zou u daar nog aan kunnen komen?"
-"Nee! (Over klantvriendelijkheid gesproken! Wel eerlijk en direct!!!)"
"Misschien bij een ander filiaal?"
-"Dan moet naar een ander filiaal!"
"Is er interfiliaal-verkeer (zeer moeilijk) mogelijk?"
-"Jawel!"
"Dan kunt u toch een XL laten overkomen."
-
"We laten wel spullen overkomen maar niet meer (?!?!?!?)."
"Dus er is geen interfiliaal-verkeer meer!"
"Jawel, maar niet meer (?!?!?!?)."

Verbouwereerd liet ze mij achter. Om me niet te laten kennen toefde ik naar Eindhoven om met Ingrid iets te drinken bij de HEMA. Ik vond -gelukkig- mijn jasje bij de V&D en Ingrid wenste mij het beste toe. O ja het regende...


Nieuwe layout...


Oude layout Eerlijk is eerlijk, het heeft ook zo zijn voordelen wanneer je nachtdienst hebt. De afgelopen twee weken heb ik namelijk de nachtelijke uurtjes gebruikt om mijn weblog te updaten. Ik ben redelijk tevreden over het eindresultaat, al zal een leek -no hard feelings- denken dat je over de veranderingen toegepast toch geen twee weken zou moeten doen. Ik wel ja...

Het meest tevreden ben ik over mijn '.png-je'. Dat is dat logoachtige plaatje waarop 'Valentijm.tk' staat. Een week werk !!!jazeker!!! omdat Internet Explorer deze extensie niet ondersteunt.
Laat eens weten wat je er van vindt. Ben nog niet tevreden over mijn statische agenda. Moet nu namelijk alles elke keer opnieuw in de 'html' invormen. Weet iemand daar een oplossing voor?

Maak er maar een mooie Prinsjesdag van. Zouden ze in de tijd dat Juliana vier dochters op te voeden had vandaag Prinsessendag genoemd hebben?


Auteurs onder elkaar...


Je hebt van die dagen dat alles tegenzit...(theatrale pauze)...maar zelfs die dagen eindigen -laten we zeggen- onverwacht!!! Nadat ik naar Nistelrode was getogen om daar de ADSL-aansluiting tot een hoogtepunt te doen laten komen, zat ik 's avonds beteuterd achter de PC. Het was me niet gelukt!!! Dat het niet aan mij lag maar aan de hardware kon mij niet vrolijker stemmen.

Gelukkig vertelde Ingrid afgelopen woensdag bij het befaamde EXTASE-uitstapje met Vera, Joskä, Ries en ik dat zij de dag ervoor nog naar een signering van een of andere schrijver was geweest. Altijd leuk... ik ben zelf wel eens bij Giphart geweest en ik moet zeggen "Super onpersoonlijk", maar à la.

Toen ik dus vandaag -had reeds 's middags het hele dispuut vergeefs had gebeld om mij 's avonds  te vergezellen om een kleine alcoholico te nuttigen omdat het zaterdag en je student was- arriveerde in Tilburg stemde me dat een beetje melancholisch.

Gelukkig kwam er hulp uit (on)verwachte hoek... Joskä belde me met de vraag of ik zin had met hem, een vriendin en een vriend mee de stad in te gaan. Uiteraard zei ik "JA" en wat bleek... die vriend -herkende ik nog van Barend & vDorp- bleek de schrijver te zijn van Ingrids signeersessie. Iemand het boek "Kaas en de evolutietheorie" gelezen???

Kon het ook prima met hem over pijpen, beffen en wippen hebben. Wist het in het begin nog niet zeker -kleine hint gegeven, werd niet op gereageerd- maar hij viel door de mand toen hij een letterlijk citaat -waarom er witte en bruine beren zijn- aanhaalde, dat ik dus al kende... 

O ja, hij was wel zeer laat met het halen van rondjes. Tot 2 maal toe was ik aan het bestellen toen hij mij ervan weerhield omdat hij aan de beurt was. Al met al... een TOPAVOND.

Met dank aan de afmeldingen van Nuyens, Korry en Dirks die ik waarschijnlijk nog zal ontvangen.

Sjaloom


Helpdesk...


Voor diegenen die overwegen een ADSL-aansluiting te nemen gelieve dit eerst eens even te lezen. Een accurate helpdesk is vaak wel een voorwaarde omdat er vaak problemen zijn. Willem, jouw provider komt niet helemaal -lees: helemaal niet- uit de verf.


Beachvolleyball...


Ik weet dat de Olympische spelen voorbij zijn, maar je moet toch maar ff kijken op deze link. Zal een voorproefje geven

Weet nu ook waarom Michel zo graag gaat beachvolleyballen!!!


Lachuh zeg II...


Kon jullie deze toch niet onthouden. Zoek het verschil (mocht dat er zijn)...


Geweldig...


Freunde,
Het weekend zit er weer op en ik ben weer aan het werk. Was wederom een prima weekend dat reeds donderdagavond begon. Kwam in BP ene Evelien tegen en dat duurde tot vrijdagmiddag. Toen even het nieuwe huisje van Hendrik en Maarten bewonderd, 'gelukkig' ging er niemand stappen vrijdagavond en zaterdag was daar weer vrouwelijk bezoek. Zoals u ziet vermaak ik me prima al mis ik jullie wel jongens. Keertje bieren in Rotterdam, Nijmegen, Den Haag of Londen,

Laat maar weten,

Tjusch


Raar...


Waarom bestaat er toch zo'n verschil tussen mannen en vrouwen? Volgens dit artikel zou 25% van de vrouwen die uitgaan in Engeland gedrogeerd worden en daarna met deze drug-in-drankjes-doende man in bed belanden. Begrijp me goed DIT WORDT DUS BETREURD!!!Ik durf er voor in te staan dat als dit bij de man gebeuren zou de vlag uit zou gaan. Hele woonwijken zouden hiervan de volgende ochtend op de hoogte gesteld worden.

Stelt u zich eens voor -mannelijke lezers, de vrouwen gelieve even naar links of rechts te kijken- dat u na een avondje stappen wakker zou worden met een jongedame naast u in bed... KUT ZEG!!! O nee, "Kon ik er iets van?" zal de eerste vraag zijn die je uitkraamt!"

Weet trouwens ook zonder GHB niet altijd meer wat er de avond ervoor gebeurd is. Maar dit terzijde...

Goedenavond


WC-papier...


Mensen,
Kwam al surfend dit berichtje tegen. Gelukkig is er de wetenschap... Denk dat Econometristen dit bij voorkeur aardig vinden omdat zo de plee -toch niet de plaats waar mensen graag vertoeven- zo tot iets abstracts wordt omgevormd waarop dus een formule van toepassing is. Zingt de BZB in haar oude werk ook niet over abstraheren of was dat nu extraheren?

Met dank aan www.mijnkopthee.nl

Houdoe


Engelse versie werkt...


Frinde,
Valentijm.tk gaat internationaal. Na weken te hebben lopen pielen bleek de oplossing toch simpeler dan gedacht, zodat vanaf heden ook de Engelse versie van mijn weblog te lezen valt. Toch makkelijk voor al mijn vriendjes en vriendinntjes in het buitenland die de schitterende Nederlandsche taal niet machtig zijn.

Ave


Yeah baby, yeah...


Leute,
Weer eens een ouderwets weekendje beleefd. Donderdag de ene jongedame in bed en vrij- en zaterdag de andere. Verandering van spijs... je kent het wel. Heb me dus weer prima vermaakt, jullie ook? Hoe was het mountainbiken, VanAmstel en Willem???
Heb ook maar eens de Austin Powers-trilogie bekeken. Ze zijn toch wel gaaf... Maar je moet niet in een te nuchtere bui zijn.

Geweldig zijn de cameo's in deel III, te weten: Tom Cruise, Danny deVito, Gwyneth Paltrow en ga zo maar door. 

Ooh behaaaaave


En weer een jaartje erbij...


Hé Pas, zou maar niet te hard juichen als het Nederlandsch XI-tal toevallig moet spelen en wint, wanneer jij straks op Zakynthos zit! Lees dit maar eens...wat een rare mensen lopen er toch rond op deze aardkloot.

In ieder geval Koning Otto is dood, leve de koning... Ze hadden ook echt wel iets te veel geluk gehad de afgelopen tijd. Maar verliezen van Albanië...

Daarnaast wil ik jullie nog even mededelen dat vanmiddag het nieuwe collegejaar officieel begint. Jazeker, ik maak het seizoen 2004-2005 nog mee. Wie had dat gedacht?!?!? Misschien wel iedereen of niet... da's de vraag.

Ciao


Neglected...


Excuses iedereen,
Heb mijn log een klein beetje verwaarloosd de afgelopen week. Het was uiteraard één groot feest met al die verse studente(n)s bij Olof. Helaas was er zeer veel drank in het spel en dat moest opgedronken worden.

Biercantus in de TIK-week

Overdag werd er bier en 's avonds werd er rosé -dacht ik- gedronken. Na deze enerverende week en het afstuderen van Martijn Vos afgelopen zaterdag, heb ik er alweer drie nachten hotel opzitten zodat het al weer bijna weekend is geworden. Vandaag komt Annique langs, morgen is het afstuderen van Heestermans en zaterdag zal er toch ook wel iets gepland gaan worden. Dan begint maandag het nieuwe collegejaar weer... ik ben benieuwd. Voor de liefhebbers: Bob en Pascal vermaken zich prima abroad. Verhalen zullen ze zelf moeten vertellen.

Lator