.

Weer thuis...


LIIT Het was met het weekje wel. Doordat Bob tengevolge van trieste familieomstandigheden in Nederland vertoefde leek het een goed plan om maar weer eens ouderwets te gaan borrelen. Dat heb ik geweten!!! Het begon overigens afgelopen woensdag reeds met niet weinig rosé met Joskä in Extase.

(verder)
Liefde doet pijn...


Auw Dit kan natuurlijk alleen maar in Tilburg voorvallen.


Bijna 500 hits...


500 Is het jullie verder bekend dat ik sinds ik zo'n websitetellertje op mijn site heb staan -vanaf 28 september, een maand precies dus- ik bijna 500 unieke bezoekers heb verwelkomd. De teller telt om het kwartier de unieke IP-adressen. Dus 100 keer binnen een kwartier in- en uitloggen wordt geteld als 1.


Curieus...


Tja Is het jullie bekend dat ik de afgelopen maanden twee maal een team heb aangemoedigd? Te weten: zaterdag 12 juni de Griekse voetbalploeg en woensdag 20 oktober de Amerikaanse honkbalploeg Boston Red Sox. Raad eens wie er Europees Kampioen voetbal en winnaar van de World Series werd? Juist ja. Ergo... hup PSV.


Bee Enner...


Jan Wolkers Vannacht logeerde de eerste Bekende Nederlander in het hotel tijdens mijn dienst. Tatatataaa... Jan Wolkers en zijn roodharige vrouw. Zei voor de grap dat ik 'Turks Fruit' toch wel erg vond lijken op 'Ik Ook Van Jou'. Hij speelde het spel mee en zei dat hij daarvoor reeds zijn excuses aangeboden had aan Giphart. Leuke man, hoor!!!


Baloo rulez...


Busch Toch mooi dat dit allemaal kan gebeuren in het land van de onbegrensde mogelijkheden:

Wilde Amerikaanse beer bezat zich met 36 blikjes bier
Een Amerikaanse zwarte beer heeft zich tegoed gedaan aan 36 blikjes bier. Medewerkers van een camping in de staat Washington vonden het dier laveloos temidden van de tientallen leeggedronken blikjes. De wilde beer van naar schatting twee jaar ontdekte het bier in koelboxen van kampeerders. Met zijn klauwen en tanden opende hij de blikken. Het dier bleek een fijnproever. Nadat de beer een blikje van het massaproduct Busch had geprobeerd, stapte hij over op het plaatselijke merk Rainier.

Geweldig toch. Ik voorspel dat er binnenkort een steenbok uit Frankrijk wordt betrapt bij het drinken van flessen Rosé d'Anjou.


Wie z'n billen brandt...


Yo baby Wie kent er deze al? Is ze nu dronken, stoned of gewoon heel dom!!! Lekker wijf trouwens, maar je kont in de fik steken voor some dudes...


Rotjeknor...


Jazekers Zaterdag met de heer Van Doorn dokter Roel opgezocht in het Rotterdamsche. Het plan was om ons te gaan vermaken in de Oude Haven. Dat dat gelukt is laat zich raden!!! Na begonnen te zijn in Cambrinus belandden we met een tussenstop bij Villa Kakelbont uiteindelijk in Plan C. Dronken na alle rosé en Whisky-Cola's viel ik omstreeks 6 uur voldaan in slaap op de grond in huize Van Venrooij!!!

Edit: Hoe heette die jongedame die ik op het podium nam ook al weer, Roel!? Jij kende haar toch?


Aardig...


Eindhovuh du gekstuh!!! In het kader van "Een hoezee voor de legendarische John Frederikstadt" hier een nutteloos feitje met de wedstrijd van morgen in ons achterhoofd. Is het echter wel zo nutteloos...??? Voorspelling: Vennegoor 1-0 uit een kopbal!!!


Borreltje...


Mijn Telefoon 't Was me gisteren het feestje wel! Er was een borreltje met een vrouwendispuut geënsceneerd door mijn vriendjes. Was ook uitgenodigd... altijd leuk! Heb me blijkbaar vannacht nog suf ge-sms-t!!! Kan jullie de vaagste niet onthouden:

Kijk om me heen... Maar r is niemand...-vV-

Op dat moment -7.05u- zal het wel geklopt hebben maar waarom verstuur je zoiets in godhemelsnaam?!?!?!?


Jazekers...


Tja... Iemand deze ooit gehoord? "Liefde is je een kater drinken omwille van een poes!!!" We hebben er 'weer' één te pakken!!! Komt zelden voor, maar als het dan eens voorkomt ben je zeker niet vrolijk: KATERT! Moest om 17.30u werken in de bieb en werd wakker -alleen- om 17.31u. Ben dus nu in de bieb en ga vanavond niet eens stappuh. Heb meelij met leute die immer na een drankgelagh een kater hebben. Misschien is dit een oplossing?!


Hoe kan dit...


Boston Red Sox Bob, jij vertelde me toch dat de New York Yankees zich fluitend de World Series in zouden slaan. Ze stonden 3-0 voor in wedstrijden tegen de Boston Red Sox en er was niets aan het handje. Je gaat me toch niet vertellen dat jij live getuige gaat zijn van een unieke gebeurtenis. Nog nooit namelijk boog een team een 3-0 achterstand om in een 3-4 overwinning in een best-of-seven serie. Om 2u vannacht NL-time gaan ze aan de slag. Wat een woordspeling!!! Houd me op de hoogte. Hup Red Sox!!!


Ongelooflijk...


Tatoo Dacht dat ik al in de aap gelogeerd was met mijn tattoo. Is het nu een ram of een steenbok? Het kan blijkbaar; altijd erger... Wat een domme mensen lopen er toch rond op deze aardkloot!


Gezocht...


Gilles Verdomme Heb vanmiddag met Roger afgesproken dat hij zijn Maastrichtse detective-instinct aan zal spreken om te achterhalen tegen wie ik "Sorry, voor deze Gilles de la Tourette-actie!!!" moet zeggen. Blond, 1.65, knap, woonachtig te Amsterdam... meer herinner ik me niet. Misschien eindigt een mountainbike-tocht in Maastricht wel in Amsterdam. Toch raar dat wij mannen -of alleen ik- soms zulke rare dingen doen wanneer er vrouwen -lees: alcohol in combinatie met vrouwen- in het spel zijn. Zouden dames dit ook wel eens meemaken??? Keep you posted!!!


Vermoeiend...


Falstaff Zojuist wakker geworden na een enerverende dag en nacht afwisselend op de mountainbike en in de kroeg. Was weer prima!!! Alleen spijtig dat ik de trein om 7.30u naar huis moest nemen in plaats van mee met de bus/auto te kunnen of bij de Ben te slapen.

Er is zowaar nog geborreld onder het mom van een bierestafette met een damesdispuut van SV Koko in Café Falstaff. Vermoed dat ze Popino heetten en ben diegene die hierover uitsluitsel kan geven zeer erkentelijk. Jammer dat je als je dronken bent soms dingen zegt die je eigenlijk niet wil zeggen. "Je bent dus eigenlijk gewoon een hoer!!!" is er één van. Hoe kun je dit nu zeggen als je een compliment wilt maken?!?!??!


CSI...


CSI Eén van mijn favouriete series van dit moment is Crime Scene Investigation. Geweldige serie met filmkwaliteit beeld!!!

Hoorde al de berichten uit New York van Bob dat er nog een spin-off zat aan te komen: CSI New York. Vroeg me af of er een overlap zou zijn of dat deze nieuwe reeks zo in de markt zou worden gezet. Gisteren moest David Caruso -hoofdrolspeler van CSI: Miami- naar New York. Daar kwam hij Gary Sinise tegen en zou het... Toch even gespiekt en jawel, hij is de hoofdrolspeler in New York. Overlap completed!!!


Tuurlijk...


Nederland Verdient Beter Juist, ja. Nu weet ik waarom mijn reis naar Finland niet mocht zijn... Donderdag wordt er namelijk in het hele land door het Openbaar Vervoer gestaakt. Ik was natuurlijk nooit op tijd (9.30u) in Niederrhein beland en zou zeker mijn vliegtuig gemist hebben. Om dit allemaal te voorkomen is V-Bird gewoon een paar dagen daarvoor failliet gegaan, zodat ik de teleurstelling -uiteraard een grotere dan een failliete vliegmaatschappij- van het niet kunnen bereiken van een klaarstaand vliegtuig niet mee hoefde te maken. V-BIRD BEDANKT!!!


Okee dan...


Carlos en ik Ben reeds over de teleurstelling heen van het niet gaan naar Finland donderdag a.s. Dat zou kunnen komen daar het een prima weekend was voor mij!!! Het dispuut werd zaterdag 62 jaar, mijn moeder 54 en ik dronken!!! Je kunt het slechter treffen, toch?

Zondag met da family gaan uiteten bij Café Karel. Het eten was niet bijzonder maar het was wel weer supergezellig met de dames -al dan niet met aanhang- en pa en moe Van Vugt!!! Helaas was ik zaterdagnacht vergeten te slapen en was dus ietwat vermoeid.


Ranglijst...


Top 24 Leuke vondst van Eurosport!!! Zij hebben een ranglijst gemaakt van 24 voetbalclubs die volgens een bepaalde formule berekend op welke plek je cluppie staat in vergelijking met andere (Europese) voetbalclubs. Onze Eindhovensche vrinde staan 7e!!!


Heb ik weer...


Helaas pindakaas Je gaat je toch terdege afvragen waarom sommige mensen immer pech hebben en anderen daarentegen, naar het schijnt, veel minder of zelfs helemaal no bad luck at all.

Mijn trippie -donderdag 14 oktober vertrek- naar Vogels in Finland gaat NIET door -wel reeds betaald uiteraard en je krijgt je geld niet terug- omdat de vliegmaatschappij die mij daar naar toe zou brengen gisterenmiddag failliet -nog niet officieel- is gegaan. Tja, shit happens... O ja, een alternatief zou zijn via Köln-Bonn te vliegen. Dan zou ik in plaats van de € 80 die ik nu betaald heb € 305 dienen te betalen. Verschil moet er zijn.

Reizigers die informatie willen over hun reisplannen kunnen bellen met een call centre dat door de luchthaven is geopend, tel. +49 (0)2837 66-61 11.


Stadionsite...


Eindhovuh da gakste Gave, zeer -zelfs GoudenGids Divisie- uitgebreide site over vroegere, huidige en toekomstige voetbalstadions in de wereld. Zelfs het nieuwe stadion van ADO Den Haag komt er in voor en ziet er prima uit. Bouwen jullie ook stadions, Pascasl???


Ff bijkomen...


Terwijl Pascal en Michel in Den Bosch op stap waren, was ik zo'n 35 kilometer westwaards bezig me met m'n Freunde van de SMAC te amuseren. 'Helaas' lukte dit voor ongeveer € 140, tja. Na in Vagant begonnen, Meesters bijna uitgegooid en de Lollypop ontvlucht te zijn belandden we via het Piusplein en All Stars uiteraard in de Tietuhbar. Wat een feest was het weer!!! Ben nog aan het bijkomen en ga een weekie over op geheelonthouding, waarmee ik het dan heb over het niet drinken van alcohol en niet over dit...


Blow...


Blow Alhoewel eenieder -zo niet: het gaat over cocaïne (lees: BLOW)- wel weet dat het een film is met bad guys in de hoofdrol, moet mij toch van het hart dat ik het een superfilm vond. Nog nooit gezien, en dus niet bevooroordeeld stal Johnny D. mijn hart. Nog niet gezien, ga hem zeker kijken...