.

Weekie hier...


Spring Lounge Ben nu een weekie hiero. Dinsdagavond met Bob en Heico -vriend Bob- naar Swift en Spring Lounge geweest. Compleet uit de hand gelopen, maar supergezellig. Bob moest -in tegenstelling tot Heico en ik- woensdag werken en haakte dus rond twaalven af. Wij gingen door... je kent het wel.

(verder)
Times Square...


Times Square Daar de kans groot is dat het te druk is met Oud & Nieuw op Times Square zit ik daar nu maar vast in een EasyJet Internetcafť. New York is supergaaf maar ook IJSKOUD! Ga morgen in de Public Library van NY zitten, daar ik nog wat dingetjes moet doen voordat het 2005 wordt.

(verder)
Sneeuw...


sneeuw Misschien net te laat om van een witte Kerst te spreken, maar toen ik vanochtend wakker werd was het wit buiten. Helaas lag er veel meer in Long Island dan hier. Maar ik heb dus sneeuw gezien dit jaar en dat was lang geleden.

(verder)
Gewend aan NY...


engeltje Okee, denk dat ik wel redelijk geacclimatiseerd ben. Werd vandaag om 16.30u wakker... het was alweer donker!!! Wie herinnert zich nog het thema "Want engelen bestaan niet..." van Ron's Honeymoonshow. Ze bestaan dus toch en je vindt ze hier in New York en wel bij de Crobar.


Christmas Eve...


Tja Eerste kennismaking met New York was een toppertje. Na thuis flesje wijn genuttigd te hebben togen we naar Rockefeller Centre voor de boom en ijsbaan. Daar de Rainbow Room op de 65e verdieping vol was maar een flesje wijn gedronken in de Oyster Bar in Grand Central. Vervolgens de avond beeindigd in Bobs favourieteIrish Pub 'Swift'.


Gearriveerd...


Bob en ik Ben zojuist klokslag 15u in Casa Bob beland. We gaan nu rose drinken... Fijne Feestdagen.


Laatste maal...


KLM Laatste berichtje dit jaar vanuit de Central European Time zone. Check over een klein etmaal in en vlieg daarna met de vrienden van AA -helaas geen KLM- morgenvroeg omstreeks 10 uur mee naar de Grote Appel. Iedereen een fijne Kerst toegewenst. Voor updates... check de site zo nu en dan.


Ander telefoonnummer...


Marcia Ben de komende paar weken -tot 9 januari, vermoed ik- bereikbaar op het volgende nummer: +31628769009.

O ja, stem ook ff op de mooie Marcia -vriendinnetje van m'n jongste zusje- als 'buurmeisje v/h jaar' bij het mannenblad voor de intellectueel FHM.


Chicago...


Gelukkig woon jij niet in Chicago zoals Pascal in 2002, Bob. Daar is het namelijk op Kerstavond meer dan 25 graden onder nul. 't Is toch niet echt gaaf -volgens mij- wanneer je dronken over straat waggelt en met je tong komt vast te vriezen aan een lantaarnpaal!!!


Alte Kuche...


Wat iedereen toch al wel zo'n beetje wist is nu ook wetenschappelijk onderzocht en bewezen!!! Kerstmis is een goede tijd om te sterven.


Verkeren...


Schaatsen in Central Park Verkeren kan het!!! Zaterdagnacht stond ik nog met Pascal en Michel aan de bar in Polly te borrelen, nu vertoeven zij achtereenvolgens in Lapland en Bahrein. Gelukkig zit ik gewoon vertrouwd in Tilburg maar heb begrepen dat er voor mij ook nog iets in het verschiet ligt.


Holy shit...


All Stars Zaterdag voor de laatste keer dit jaar samen met Pascal, Willem en Michel gaan borrelen. Zou maar eventjes duren, maar lag toch pas omstreeks zes uur in bed. Was een prima alcoholisch afscheid van het jaar 2004. Begonnen in Brandpunt, daarna All Stars en geŽindigd in Polly. Bekijk foto's van Brandpunt, All Stars en Polly Maggoo.


Ingrid verhuisd...


Plattegrond_Eindhoven Two outta three. Na Vera -met meester Vos te Oss- woont nu ook Ingrid samen met haar Frenske in de 2e Bottelroosstraat in de wijk Stratum. Heb met pa en moe vanmiddag geholpen en denk dat het meeste nu wel over is. Jammer want de Kruisstraat was toch wel een super uitvalsbasis dichtbij de stad.


New York verlaten...


Bob, volgens Moby zijn er helemaal geen mensen meer in New York met Kerstmis. Op Times Square staan zonder in de verste verte iemand te zien. Doet me een beetje denken aand die remake met Tom Cruise, Penelope Cruz en Cameron Diaz. Hoe heet die nu ook al weer!!! Gekeken een paar uur voor we naar Chicago gingen. Te lui om in de IMDB te kijken...

edit: okee dan


Uefa Landen Ranglijst...


UEFA Het ziet ernaar uit dat  het overwinteren van vijf Nederlandse voetbalclubs -1 keer Champions League- ons land stevig op de 7e plaats heeft doen belanden. Terwijl we aan het begin van dit voetbaljaar nog 8e stonden. De 6e!!! komt in zicht, maar er zijn nog teveel Portugese ploegen. Hup Holland hup!!!

(verder)
Mysterie ontrafeld...


Tokelau_Vlag Had zelf maar verzonnen dat mijn .tk-adres stond voor het tropisch in het gehoor liggende Tiki-Tiki. Nou, dat klopt dus niet helemaal. Het staat voor Tokelau: een eilandengroep van drie eilanden die zich bevinden in de Stille Oceaan. Dat weet de CIA mij in ieder geval te melden.


Absolut Vodka...


Vincent Van Gogh vodka Die Litouwers toch! Zal -voor de u misschien bekende redenen- wel altijd een zwak blijven houden voor dit Baltische volkje. Zal de Nederlandse regering maar niet vertellen dat er ook een pijpleiding maar dan voor rosť ligt tussen Frankrijk en Tilburg. Doet u dat dan ook niet!


Avondje Tilburg...


20 jaar Boekanier Gisteren achtereenvolgens The Incredibles en Shrek 2 gekeken. De laatste wint overtuigend qua beeld, soundtrack en humor. Daarna met Nuyens en Bart een dozijn flessen rosť genuttigd in de Boekanier, Brandpunt, Boogie Wonderland en weer de Boekanier.

(verder)
Geruisloos afscheid II...


Mp3 Ben door de harde schijf aan het browsen v/d PC waarachter ik nu zit. Staat er gvd nog 1,8 GB aan mp3's van mij op. Weet niet of ik dit kan uploaden naar de BSCW-server maar ik doe in ieder geval een poging. Met mijn geluk strandt het toch in schoonheid. We zullen zien...

(verder)
Geruisloos afscheid...


Bibiotheek Zojuist -op tijd- aan m'n laatste bieb  werkdag begonnen. Geen afscheidsfeest met dronken bibliothecaresses! Zal int begin een zware dobber zijn voor al die studentes die altijd op mij rekende. Zag hen aankomen en na verloop van tijd afstuderen. Zal hen missen!!! Is het echter wel de laatste keer dat ik hier werk?!?!?!


Lachuh zeg IV...


Nozzman heeft er weer eentje.


Mail Birdz...


Menai Suspension Bridge Wat een feest...a message from Wales!!! Helaas is het enige tekenprogje dat op de PC's van de UvT geÔnstalleerd is: Micro$oft Paint. Ellende!!! Desalniettemin mag ik me mijns inziens toch gelukkig prijzen met dit bevredigende resultaat. Klikt en aanschouwt!!!

(verder)
Beau weg...


Beau Hoorde zojuist dat mijn geliefde luisterprogramma RTL Boulevard Beau los gaat laten. Spijtig, de wereld zal niet meer dezelfde zijn. Ideaal programma om op de achtergrond op te hebben staan zonder het te hoeven zien. Gelijk Barend & Van Dorp en Voetbal Insite.


Gsm met fototoestel...


Jagermeifter Was zojuist het fotoalbum in mijn gsm eens aan het doorkijken. Toch wel handig, want er staat zowaar bijna de gehele route van Erik-Jans huis tot aan het station van afgelopen vrijdagnacht op: eerst nog E-J en Rieske iets na vieren in de Pijpela, dan de tocht: 6u25, 6u35, 6u43, 6u55, 7u01, 7u22, 7u27, 7u33 en 8u18 de Kuip.


Cover up...


Heb dit al heel lang geleden gelezen, maar had het er pas nog eens met iemand -weet niet meer wie- over. Bij dezen dus het desbetreffende artikel over het al dan niet getroffen worden van het Pentagon door een vliegtuig op 9/11.


Nuts...


zonnebloem Het moet toch echt niet gekker worden met die wetenschappers van tegenwoordig. Nu kun je dus je gsm planten en dan gaat er een zonnebloem uitkomen. Geloof jij het... Tja, daar zal Greenpeace wel weer niet over melden.


Creatieve Amerikanen...


friends Vanavond 1 v/d laatste afeleveringen gezien van Friends en wat schept mijn verbazing... na Carrie uit Sex & the City gaat nu ook Rachel naar Parijs toe. Het plot zal wel neerkomen op, denk ik: gaat ze wel, gaat ze niet etc. Om ziek van te worden. Errug creatief!!!

(verder)
Eg wel...


dui Kreeg zojuist deze tip van VanAmstel. In AustraliŽ kun je voorkomen dat je -indien dronken- bepaalde nummers, zoals je exen, je baas etc. gaat bellen. Geweldige vondst van Virgin!!! Het heet D.U.I. oftewel: Dailing Under the Influence!!!


Online again...


stuwww De server van de UvT doet het eindelijk weer!!! Heeft echt wel meer dan 50 uur geduurd. Stelletje prutsers!!! U kunt vanaf heden weer op de hoogte blijven!


Hagunesuh hakkuh....


Rieske wordt bereden Met Rieske, Jelle, EJ en Leontine eventjes gaan borrelen in het Haagsche: diner -hadden Rieske en ik geen geld voor- in Dudok, after-diner-wijntje in Tapaskeuken 'Sally', op stoom komen in 't Maliehuisje, doorgaan in 't Feest van Sinterklaas en het beestje afmaken in de Pijpela.

(verder)
Birdz in Holland...


Lounge achterin Anvers Onverwachte dingen zijn meestal het leukst. Zo ook gisteren!!! Had een hele planning gemaakt over wat ik allemaal kon gaan doen op de eerste dag van december. Alles kon in de prullenbak, daar Birdz en ik wijn gingen drinken in Meesters en Anvers totdat de Prins doodging.