.

Meten met twee maten...


Steunt het wettig gezag, voordat het te laat is! En dan leef je toch in het land dat de normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan. Ben ik nu gek... zie toch niet echt een verschil tussen deze twee 'misverstanden': de studenten uit Maarssen en de politie uit Groningen. Helaas denkt men daar zelf anders over. Klassenjustitie heet dat in het jargon!


Zo, nu eerst een Bavaria...


Zonde!!! Na weer een beetje bijgekomen te zijn van een spetterend JanuariBal -al was het veel minder druk dan de afgelopen jaren- is het bijna weer tijd om aan mijn drie nachten werken in hotel te beginnen. Kwam al surfend dit berichtje tegen en kon een kleine glimlach niet onderdrukken.


Januaribal...


Januaribal 2004 Na een zeer intensieve donderdag be- en overleefd te hebben is het vandaag weer tijd voor het jaarlijks terugkerende spektakel, 'Januaribal' genaamd. Kan me van vorig jaar nog herinneren dat ik om 15u thuiskwam. Gelukkig had ik onderweg naar huis nog wel een tussenstop kunnen maken, zodat ik me eventjes kon opwarmen ;-)


Zei het toch...


Jawel, het was een vrouw... Zoals iedere kerel wel weet kunnen vrouwen niet analytisch denken. Evenzo kunnen ze niet kaartlezen en inparkeren, hoewel ze bij hoog en laag het tegendeel beweren. Wij wisten dit dus al lang, maar konden het tot nog toe niet staven. Ik presenteer u... het wetenschappelijke bewijs.


Sneeuwbuitje...


I'm walking in the snow Ben ik net weg uit New York, krijgen ze daar de eerste 'blizzard' van het jaar om hun oren. Er ligt tot wel 75cm. sneeuw!!! Misschien krijgen wij ook nog een witte winter. Hopefully, cos I like that!!! Enkele foto's: Times Square, Breaking News, Central Park West, Central Park 1, Central Park 2, Central Park 3 en taxi!!!


Verhuizing...


Bobs nieuwe appartement Zoals gemeld gaat onze vrind Bob verhuizen. Van Mott Street in Little Italy naar 25 Broad Street in het Financial District om daar samen met Noreen een appartementje te betrekken. Voor diegenen die de kaart van Manhattan niet paraat hebben klik hier. U kunt ook altijd Bobs website raadplegen om op de hoogte te blijven van zijn reilen en zeilen.


Naar kappertje geweest...


Samson Voel me net Samson! Ben gisteren naar de kapper geweest en er is voor mijn gevoel heel wat af. Natuurlijk vond mijn pa dat er nog wel veel meer afgekund had. Verschil van inzicht zal er wel altijd zijn ;-)

Before: foto1, foto2 en foto3 en after: foto1 en foto2


Bekend kroegetje...


Nu Bob weggaat uit Little Italy om in het Financial District te gaan wonen -Broad Street om precies te zijn- moet mij toch nog iets van het hart. Komt deze kroeg jullie bekend voor??? Het is -denk ik- de dichtstbijzijnde kroeg bij Bobs appartementje en bekend uit talloze films -Donnie Brasco o.a.- en series, daar het de enige kroeg is die nog een authentieke Italiaanse sfeer uitademt.


Vermoeiend...


Is het u bekend, dat het leven in het Hollandsche niet over rozen gaat?! Waarom is het zo dat iedereen die in NL woont weg wil en iedereen die weg was terug wil daar het hier allemaal zo goed geregeld is? Sommige zaken zijn onoplosbaar... Zaterdag 5 februari CARNAVAL in Tilburg? Houdoe en bedankt war...


(Leed)vermaak...


Wat moeten we nu tegen onze kinderen zeggen als we die straks -of nu al, maar niet bekend- hebben. "Maak je bed op anders mag je niet naar Die Hard kijken op TV!". Waarop je kind dan antwoordt: "'t Is veel gezonder om mijn bed niet op te maken, papa!!!". Daar sta je dan met je mond vol tanden...


De techniek van tegenwoordig...


Het zit de eilandengroep waarvandaan mijn valentijm.tk-adres de digitale snelweg op wordt geslingerd ook niet echt mee. Nu is er weer een satelliet uit de lucht geschoten. Lees dit bericht maar.


30 and counting....


Gisteren mijn verjaardag met mijn drie gezusters, Marcia -een vriendinnetje van Maartje- en Jurgen -vriendje van Vera- gevierd. Was super!!! Gegeten bij Stoffel op kosten van de rest, zodat ik daarna kon trakteren toen we naar Bolle, Brandpunt, All Stars en No. 7 bezochten. Voor herhaling vatbaar...


3D-kaart van Manhattan...


Manhattan in 3-D


Oppassen...


Koop meteen een waterkoker als je je dat bedenkt. Wacht niet totdat je kokend water over je hand knoeit...resultaat.


Vrouwen en alcohol...


Check this out! Gelukkig vloog ik American Airlines!


Nog wat NY foto's...


Nog wat aanvullende foto's uit New York: Stier bij Wall Street, Skyline New York, Bob bij UN en Mott Street in Chinees. Bob heeft er nog wat op zijn harde schijf in New York staan. Wanneer ik die heb zal ik ze zo snel mogelijk online zetten.


Reprise...


Ben bijna klaar met werken in het hotel en wat jetlag betreft heb ik na gisteren weinig last van dit soort ongein. Je kunt het dus gewoon wegdrinken!!!

New York is echt een geweldige stad, maar na twee weken begon het toch een beetje te jeuken. En dat terwijl ik me toch iedere dag douchete. Daar Bob ontzettend veel moest werken -wat ik van tevoren wist- was ik vaak op mezelf aangewezen en dan merk je wel dat je na twee weken ronddolen toch iets wilt gaan ondernemen. Ga denk ik maar afstuderen!!!


Verjaardag...


Wilde eigenlijk dit jaar niets aan m'n verjaardag doen, maar nu wil het toeval dat Pascal zaterdag naar NL komt. Zal Van Eerd eens consulteren en kijken of we tot een deal kunnen komen.


I'm bahack...


Na een geweldige tijd gehad te hebben in de grote appel, ben ik weer veilig in Tilburg beland. Was vrijdag 20u weer in Tilburg en zat gelukkig om 21u aan de rosť bij het post-Kerstdiner van het dispuut van Carola. De Fransen zijn in ieder geval ontzettende eikels.


Helaas...


Pak omstreeks 17.30u de subway naar JFK. Wanneer alles meezit vertrek ik om 21.40u -plaatselijke tijd- naar Parijs. Zal daar vrijdag rond het middaguur arriveren. New York is dood, viva la France. Skyline New York, Statue of Liberty, Heico, Noreen, Bob, Vanessa en ik


Laatste avondje...


Mijn laatste avondje in New York is zojuist aangevangen. Ga zo eten met de twee huisgenotes van Bob. Wordt wel gezellig vermoed ik.


Prohibition...


Gisteren in de toko geweest waar Bob Noreen heeft ontmoet.


Wat achtergrond info...


(thumbnail) Kom tot de ontdekking dat ik nog helemaal nergens heb vermeld waar ik nu precies