.

Glennis Grace...


logoeurovision Nou, we kunnen het winnen van het Eurovisie Songfestival op 21 mei in Kiev wel vergeten met Glennis Grace!!! Pleonastisch: wat een domme muts!!! Ze kan niet eens de tekst van het eerste couplet van het Nederlandsche Volkslied uit haar hoofd geleerd krijgen. Gelukkig winnen we ook wel zonder de morele steun van Glennis van de Armenen of verzoek ik nu de Goden?


Nieuw e-mailadres...


GMail Vanaf heden ben ik via de mail bereikbaar op het volgende adres: arjanvanvugt@gmail.com Ga mijn hotmailaccounts eruit gooien.

Heb nog genoeg invites over, dus als er nog gegadigden zijn die ook een mailaccount met 1 GigaByte ruimte willen, laat het me dan maar even weten.


Insinuatie...


Arlington Pediatric Center Je kunt het toch niet voorstellen, maar... okee dan, we leven in het jaar 2005: oppassen dat je niemand op de tenen trapt en zorgen dat je niet in een te kwaad daglicht komt te staan is de mineur!!! Wat zou de designer van het logo van het Arlington Pediatric Center dan toch in 's hemelsnaam gedacht hebben bij het creëren van dit logo?


Oudste Belg...


Weet niet of dit alleen in België voor kan komen, maar zo ken ik er nog wel een paar.


Pasen...


Paashaas Hoop niet dat heel gelovig Nederland over me heen valt, maar wat is Pasen toch een zwaar overschat fenomeen! Kwam om 5.55u oude tijd thuis, stond om 14u op, maar heb niet het idee dat ik vandaag iets gemist heb door gewoon op mijn kamertje te zijn blijven zitten en mezelf een beetje vermaakt te hebben met de studie.


Feesie...


Statum Vertrek zo op de fiets vanuit Nistelrode naar de wijk Stratum in Eindhoven. Ingrid viert daar vanavond haar 28e verjaardag en ik wil het Nederlands XI-tal dat reeds om 19.00u aantreedt tegen Roemenië ook nog zien. Waarschijnlijk fiets ik vannacht met de nodige roseetjes achter de kiezen nog terug naar Tilburg!!!


Kop of munt...


Twee Keer Bellen Morgenavond heeft de heer VanAmstel de eer mij te vergezellen tijdens mijn nachtelijke donderdagavondescapades. Denk dat de eer trouwens geheel mijnerzijds is. Het lijkt mij een goed plan VanA -econometrist- mee te nemen naar café TweeKeerBellen, zodat hij daar bij het kop-muntspelletje een theorie kan verzinnen zodat de drank de gehele avond gratis is.


S.O.G...


Oude Layout Valentijm.tk Ben van mening dat je de 'S' van StudieOntwijkend Gedrag ook kunt gebruiken voor de term 'StageOntwijkend Gedrag'. Was gisteren in het hotel bezig en vond het de hoogste tijd de layout van mijn weblog eens grondig onder handen te nemen. Waar de nacht al niet goed voor kan zijn!!!


Fantastico...


Zonnetje Vanmiddag om 13.33u begon de astronomische lente. Dat was te merken hier: FANTASTISCH WEER!!! Wat een geweldige dag volgde op een dito avond. 't Was ook nog koopzondag, dus vanaf mijn terras had ik een prima uitzicht op te diep uitgesneden decoletés, opwaaiende rokjes en te korte naveltruitjes. Het leven is vurrukkulluk!

(verder)
Komt een man bij de dokter...


Voor diegenen die het nog niet wisten: het leven zit ontstellend ingewikkeld in elkaar. Ging vanavond met Heico op pad -toeval- en dachten later in te haken bij anderen... dat is er nooit meer van gekomen daar H en ik ons eigen feestje trachtten te bouwen.

(verder)
Olympique Lyonnais...


Olympic Lyon Okee dan, de volgende tegenstander van PSV in de Champions League is dus niet Liverpool maar Olympique Lyonnais geworden!!! De laatste drie jaar zijn ze kampioen van Frankrijk geworden en nu staan ze weer bovenaan. Mocht PSV echter winnen dan staat er gelukkig een Milanese tegenstander klaar: AC of Inter.


De B is van Beer...


Beer Gelukkig had ik een tijdje geleden de huid al verkocht!!! Gisteren viel er namelijk een brief van de universiteit op mijn spreekwoordelijke matje. Daarin werd mij medegedeeld dat de geschoten beer mij welgeteld 70 HELE EURI bruto per maand gaat opleveren!!! Met andere woorden: ik loop stage voor een vergoeding van nog geen 75 eurocent per uur. Hoopte eerst nog op een typefout, maar ik zal het hiet toch echt mee moeten doen. Komt de arbeidsintensiviteit uiteraard niet ten goede.


Appeltaartje...


Appeltaart Voor mij is het natuurlijk geen verrassing, want al het goede komt uit Eindhoven. Ik ben er geboren en dan lijkt het me logisch dat er nog veel meer goede dingen ontstaan, zoals dit bijvoorbeeld. Ik ben trouwens van mening dat 'ons mam' de lekkerste appeltaart maakt, maar dit terzijde.


Bel Company commercial...


Bel Company Commercial 2 Iemand die nieuwe reclame van Bel Company reeds gezien? Geweldig!!! 't Is in wezen dezelfde commercial als de eerste -met Frans Bauer- maar zeg nu zelf, die was ook al gaaf. Nu speelt alleen Snoop Dogg de verkoper. Ik moet zeggen, deze is nog leuker -if possible- als die met Frenske!


Beroemde zus...


Cycloon Ingrid Het zal vast al wel eerder zijn voorgevallen, maar ik wil het toch graag met jullie delen. Er is in Australië een tropische cycloon naar mijn oudste zussie Ingrid vernoemd. Nu nog Vera en een Maartje!!! Vanwege mijn niet internationaal gangbare voornaam zal er wel nooit eentje naar mij vernoemd worden.


We built this City...


Manhattan Het hebben van een nachtdienstje heeft zo nu en dan ook zijn voordelen. Op dit moment -iets na zessen in de ochtend- is er op Discovery Channel een documentaire over New York City -eigenlijk: Manhattan- aan de gang uit de reeks 'We Built This City'.

(verder)
Sjaak Afhaak...


Hangover Ben niet echt in vorm de laatste tijd!!! Nadat ik eerst een vakantietje Winterberg aan mijn neus voorbij moest laten gaan, werd ik een paar uur geleden wakker met een ontzettende kater zodat ik een avondje Rotterdam met Roel, Michel en VanAmstel moest cancellen. BALUH!!! Hoop dat ik snel weer in vorm geraak, want dit schiet zo natuurlijk niet op. De Lustrumreceptie van Alea Iacta gisteren was een toppert. Vooral daar Nuyens had besloten vanuit Nice over te komen en om 3 uur 's nachts te arriveren.


Told ya so...


Mascotte PSV Geweldig, wat een feest!!! Onze Eindhovensche vrienden hebben zich geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. Fantastico!!!

Weet u echter wat ik op zaterdag 23 oktober voorspelde...??? Juist ja, leest en huivert.

Zal ik er nog maar een voorspelling tegenaan knallen: PSV loot Liverpool en speelt uit 1-1,  maar wint thuis met 2-1.


Winterberg...


Dorint Hotel Winterberg Het wordt voor mij nog knap lastig in het appartement in Winterberg dat VanAmstel voor ons 'geregeld' heeft te geraken. Woensdagochtend 8u zou ik pas kunnen gaan, maar heb geen geld voor de trein en dien dus op Pascal te wachten en hij vertrekt pas vrijdagochtend. Tevens word ik zaterdag rond 16-en weer in Tilburg verwacht.


Stemmingsanalyse...


We hebben er weer eentje!!! Door aan deze test mee te doen kun je er achter komen wat je stemming is.


CSI: New York...


CSI - New York Zojuist de eerste aflevering van CSI: NY gezien. Ben er nog niet precies uit wat ik ervan moet denken. Aan de ene kant vond ik het verhaal minder sterk, maar aan de andere kant vergoedden de beelden van Manhattan natuurlijk veel. Over een paar weken -na wat meer afleveringen gezien te hebben- heb ik een betere analyse.


Google referrer...


Hoe het nu komt dat mijn site als eerste hit uit de bus als je deze woorden bij Google intypt (zie 'hoe kwam u hier?') is mij vooralsnog onbekend:

06/03 studente pijpen giphart

Ik weet het niet, maar het zal wel toeval zijn, LOL!!!


YahooGroup...


Alhoewel onderzoek uitwijst dat er nog steeds elk jaar meer gemaild wordt, is dit 'helaas' niet terug te vinden in de postings op de ons zo aan het hart gaande e-mail-groep 'Vanavond_Zuipen'.

(verder)
De Generaal...


Rinus Michels Meneer Michels heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld. De enige coach tot nog toe met het Nederlandsch XI-tal die een prijs won is niet meer. Spijtig!!! Zal mij benieuwen wat Peijnenburg gaat doen met die spotjes waarin Rinus "Happen naar Peijenburg!" -volgens mij Eric van Muiswinkel- dus al dan niet een hoofdrol vertolkt. Zal echter ooit deze leus klinken "Le général est mort, vive le petit général!" Vermoed van niet.


Sneeuw...


Halve chica De grootste hoeveelheid sneeuw gevallen in 25 jaar -volgens KNMI- heeft niet alleen invloed op de Nederlandse logistiek. De heer Van Doorn verblijft op dit moment bij Pascal in Londen en was nietsvermoedend op weg naar Heathrow om terug te keren naar het pitoreske Haarlem. Vlucht gecanceld!!!