.

Nice baby...


Zeer coole foto van Valentijm Wat een groot feest! Gisterenochtend omstreeks 9 uur zaten Carlo en ik in de bus van het vliegveld van Nice richting Hendrik om zo tegen half elf op twee scooters richting Saint Tropez te crossen, de kustlijn volgend. Gelukkig is dat bijna 100 kilometer heen!!! In Cannes ontbeten en in Antibes geluncht. Nu naar het strand want het is dik 30 graden.


Morgen rond deze tijd in de lucht...


Nice, baby!!! Wanneer TransAvia in al haar wijsheid besluit vandaag -ongelijk V-Bird- eens niet failliet te gaan zit ik over 24 uur samen met Carlo in het vliegtuig richting Nice. Gelukkig net op tijd, daar het de komende twee weken in het Nederlandsche maximaal 20 graden wordt en het elke dag wel regent. Keep y'all posted 'bout de avonturen in het Fransche, adieu et à bientôt!


Eerste feest Nice -i.c. Monaco- geregeld...


OverNeed Party 2005


Gefeliciteerd...


Gefeliciteerd Vera met het feit dat je vandaag precies een kwart eeuw op deze aardkloot rondhuppelt! G. en Marije hebben deze mijlpaal de afgelopen maand ook bereikt.


Partijtje op het Kasteel...


Gisteren vierden Mark en Willem hun verjaardag op Kasteel Korvel door het geven van een partijtje met liters bier en rosé. Hoewel het niet echt druk was ging ik me gaandeweg de avond steeds meer vermaken om uiteindelijk tegen driëen in bed naast het mooiste meisje van de wereld te belanden. Onderweg uiteraard nog wel een bossie bloemen geplukt!


Het zwembad is weer in de stad...


Woorden schieten te kort


Afstuderen, promoveren en weer afstuderen...


Caipirinha Gisteren een roseetje gedronken op Stijn, die voor de tweede keer afstudeerde en dit maal met een 7,5. Hoezee! Iets voor middernacht arriveerde G. weer in Tilburg, jippie! Spelletje gespeeld. Gisteren G. en Kirsten naar een promoveren in het warme Nijmegen geëscorteerd om daarna via een rustpartij in het Plein 1944 Park op de Waalkade aan de Caipirinha en Wodka-Lime te belanden.

(verder)
Zomer is in aantocht...


Hier wordt het weer gemaakt Over een uurtje -om 8.46u om precies te zijn- begint de ZOMER! Daarmee hangt samen dat het vandaag de langste dag van het jaar is, waarop ik helaas heel veel slapen zal. Een keerzijde is uiteraard wel dat het vannacht dus ook de korste nacht van het jaar is; misschien zit mijn 'nacht'dienst er wel eerder op. Deze logica van mij zal wel alleen psychologisch werken, vermoed ik.


Record...


Tilburg -eigenlijk Gilze-Rijen- heeft vandaag een record gescoord qua temperatuur.


Dakterrassie...


Wanneer het warmer is dan 30 graden doe je niets meer


Weekendje 's-Gravenhage...


Op weg naar Friends te Kijkduin Zojuist weer in Tilburg aanbeland na een weekendje Den Haag. Zaterdagmiddag klokslag half één zaten G en ik aan de Long Island Iced Tea bij H*A*V*A*N*A, om vervolgens tegen drieen bij EJ en Leontine aan te schuiven bij Friends op het strand in Kijkduin. Na vele flessen rosé gedronken, gezwommen, NIET gegeten etc. te hebben...

(verder)
PoolParty...


SpringBreak PoolParty Zojuist thuis aanbeland van de SpringBreakParty 2005. Dispuut P.E.B. van Vidar had in zwembad Stappegoor een poolparty georganiseerd. Wat een geweldig feest was het!!! Uiteraard wist iedereen van tevoren al dat het een grandioos feest zo worden, maar zo'n groot feest. Met Jan en wat andere gasten van het dispuut tot sluitingstijd gefeest!!!


Feest in het zwembad...


Spring Party in Stappegoor


Westpoint op donderdagochtend...


Westpoint creatief gefotografeerd met mijn telefoontje


Eventjes 'rust'...


Hotel de Lindeboom te Tilburg Heb weinig nachten geslapen -niet doordenken- de afgelopen tijd. Morgenvroeg rond ik een periode af waarin ik 13 van de 20 nachten gewerkt heb in het hotel. Uiteraard heb ik zo wel een extra zakcentje verdiend dat ik in Nice kan -lees: ga- opmaken. Vanaf heden ben ik er gewoon weer op zondag-, maandag- en dinsdagnacht te vinden. Wel zo prettig!!!


Tilburg Ordinair 2005...


Tilburg Ordinair (Zeg maar Festival van het Levenslied Deel II)


9 dagen en nachten alleen...


Zinderend Zuiden Zojuist G naar het station gebracht. Door reeds vastgelegde afspraken voor komend weekend zie ik haar volgende week woensdagavond pas weer. Dramatisch!!! Zal dus wel heeeeel hard studeren worden de komende tijd bij gebrek aan afleiding. 
Net op Omroep Brabant 'Zinderend Zuiden' gezien en dat ging uiteraard over het 'Festival van het Levenslied' van afgelopen weekend.

update: hield het niet vol dus ben zaterdag 18 juni maar naar Den Haag getogen!


Levenslied rulez, big time...


Festival van het Levenslied Sanne -vriendinnetje Grietje, die ik ook nog kende van mijn eerste jaar Letteren- vierde gisteravond haar verjaardag. Werd een feest der herkenning en Anita M. kwam zelfs nog voorbij. Gelukkig waren er geen plannen voor vandaag zodat ik rond 17u met Pascal c.s. -Harry Slinger op de achtergrond- aan de rosé zat op het Piusplein bij het Festival van het Levenslied.


Retourtje Nistelrode...


Wat je zoal niet vindt in de berm Het begon gisteren allemaal op de UvT. Een paar uur later belandde ik met mijn fietsje in Nistelrode om mama een bossie bloemen - in de verschillende bermen onderweg geplukt bij gebrek aan een knipbeurs- te overhandigen. Vandaag arriveerde ik om 12.15u op de universiteit en was de cirkel dus weer rond.

O ja, een schaap tegenkomen kan, maar een kameel!


Oude telefoonnummer weer in gebruik...


Naïef als ik was/ben, dacht ik toch wel drie maanden met een beltegoed van E 112,36 te doen kunnen. Niets is echter minder waar!!! Blijkbaar nog geen 13 -zolang als de CubaCrisis begin jaren '60 van de vorige eeuw- dagen. Kortom; nummer +31628769009 kunt u vernietigen, zoals ik reeds gedaan heb. Oude nummer is weer in functie en in ere hersteld!!!


Chauvinistisch zijn mag II...


Satellietfoto van ons Nederland


Chauvinistisch zijn mag...


Wapen van Nederland Zojuist een documentaire op National Geographic Channel gezien die gewoon vaste prik zijn moeten zou voor elke Nederlander: Megastructures - North Sea Wall. Zijn het toch weer de buitenlanders die mij erop wijzen dat ik trots op mijn (voor)ouders zijn moet. Het gehele Delta Plan behoort zelfs tot één van de zeven moderne wereldwonderen.


Al surfend...


Mijn niet aflatende honger of was het nu dorst naar coole -lees: nuttige- zaken op het wereldwijde web vindbaar, leidde mij naar deze twee opvallendheden: een site waar je de top40 vinden kunt zoals die er uitzag op bijvoorbeeld je verjaardag. Bij mij stond Billy Swan met 'I can help' ??? op 1. Tevens vond ik dit hersenfoppertje: concentreer je op het zwarte kruisje en je ziet een groen balletje -IS ER DUS NIET- kloksgewijs rondgaan.


Seinfeld...


Seinfeld Vanavond was één van de allergaafste afleverigen op TV uit de serie 'Seinfeld': the Hamptons. Je weet wel, die met 'the shrinkage'. Mannen snappen wel wat daarmee bedoeld wordt, maar voor diegenen die het niet weten. Daar 'Seinfeld' in mijn ogen de beste comedy ever is kan je dus concluderen dat deze aflevering een van de gaafste uit de historie van de televisie is.


Was vandaag hondenweer in Tilburg...


Wat een #&*$%##weer!!!


Helaas, weekend is weer voorbij...


Brabants Mooiste Woord Hoe kan een fantastisch weekend met G. beter afgesloten worden dan met de bekendmaking van het MOOISTE BRABANTSE WOORD.

And the winner is (tromgeroffel en trompetgeschal)... klik op deze link om achter het antwoord te komen.


Afstuderen Remko...


Remko is gisteren afgestudeerd en haalde waarachtig 'een ACHT' voor zijn scriptie, bravo! Na de aansluitende borrel die welgeteld 48 minuten duurde hebben Jan, Niels en ik maar zelf een gezellig samenzijn geënsceneerd 'at my place'. Het feest 's avonds bij 2xBellen viel niet tegen en was zelfs zo gezellig dat Ries en ik nog gebroederlijk op de sociëteit beland zijn!!!


Tee-jo, Tee-hee-hee-jo...


Te-jo in Oranje Zal het dan toch gebeuren gaan? Volgens mij zit ik er niet ver naast wanneer ik verkondig dat onze vrind -stond niet vooraan toen door de Heilige Geest schoonheid uitgedeeld werd- de eerste inwoner -naast Ruud van N. maar eigenlijk Geffenaar- van Bernheze -dan telt Nisseroi ook mee- zijn zal die in de basis van het Neerlandsch VOETBAL-XI-tal starten gaat!?!?! Ergo, zaterdagavond 'El Moto'.
Uitslag referendum...


Tilburg heeft een negatieve anotatie in de wacht gesleept. Samen met Rucphen was het de enige plaats in Nederland waarbij de opkomst onder de 50% lag; namelijk 49,8%.
Gelukkig praten nu alle politici over hoe geweldig het is dat de opkomst zo hoog was. "Een feest voor de democratie!", zei de partijvoorzitter van de PvdA Ruud Koole zelfs. Men snapt er dus nog steeds niets van, want we stemden toch niet over een hoge opkomst!


Gestemd...


Kerstkaart uit Saoedi Arabie Zojuist gestemd: het is 'tegen' geworden, met meer redenen omkleed dan ik ruimte heb hier uiteen te zetten. Tevens lag er een KERSTkaart van VanDoorn in de bus. Gestuurd -via airmail- vanuit een zonnig Al-Jubail Al-Sinaiyah op 21 december 2004. Juist ja, bijna VIJF-EN-EEN-HALVE maand geleden; vliegtuig zal onderweg wel in een toren gevlogen zijn.


Reclame Net 5...


Net 5 Logo Iemand de reclame van Net 5 reeds gezien waarin ze hun programmering van 18.45u t/m 20.30u -Gilmore Girls, Will & Grace en Friends- aankondigen? Ze hebben fragmenten uit deze drie series geknipt en achter elkaar gezet op de tune en tekst van Madonna's 'Material Girl'. Is echt heel goed gelukt! Zou jij die eens kunnen opnemen op je harde schijf VanAmstel?