.

Als Hurkmans nou eens minister Veerman uit de wind houden zou...


Onze ondernemert en tevens secretaris van Minister Veerman


Borrelen met Bob dit weekend...


Onze grote, kleine man in New York Bob belde me zojuist op dat hij waarschijnlijk zodadelijk naar de hoofdstad van Bulgarije -Sofia, u wel bekend- gestuurd wordt. Mocht dit ook daadwerkelijk het geval zijn, dan gaat er een tussenlanding in Nederland van een paar dagen volgen. Wordt wel weer eens tijd, daar de laatste keer samen buzzen 14 mei -mid-Lustrum- was. Weet het nog als de dag van gisteren!!!


Rikkert in Big Brother V...


Rikkert in het Big Brother-huis. Rikkert, een vriend van Maarten en Bart zit sinds enige dagen in het Big Brother-huis; ik heb wel eens een rosÚ met hem gedronken en vind het een prima gast. EÚn ding snap ik echter niet: de gehele media is ermee bezig en wordt al weken van info voorzien. Hoe is het dan in godsnaam mogelijk dat men de namen van de bewoners nog steeds niet kent???


Domme, domme Bernhezers...


Wat zijn sommige mensen toch dom!


Boeken rond het Paleis...


Boeken rond het Paleis Zojuist met Ingrid en Frans eventjes over de Boekenmarkt gewandeld. Gelukkig was het prima weer, zodat er eindelijk eens een ZOMERSE DAG was in augustus. Ben stiekem zeer te spreken over mijn aanwinsten; had uiteraard van tevoren nooit kunnen denken dat ik met deze specifieke vijf boeken thuis komen zou. Ingrid nog bedankt voor het voorschieten!!!


Beste muziek voor in de auto...


Beste muziek voor onderweg in de auto


Pascal en Judiths nieuwe stulpje..


Hier wordt op zaterdag gewoon gewerkt! Vanmiddag eventjes na met Amstel over de dingen des levens gepraat te hebben langs het nieuwe appartementje van Pascal en Judith in Den Bosch gefietst. Henk en Pascal waren druk aan het schilderen, maar een klein oponthoud in de vorm van mijn persoontje was natuurlijk altijd welkom. Toen Judith ook nog thuis kwam was het feest compleet.


Op de fiets naar N'rode...


Papa en Mama te Nijmegen Vandaag maar weer eens op een -niet de mijne maar die van G- ijzeren ros gestapt om uiteindelijk bij papa en mama -foto1, foto2, foto3- te belanden. Afgesproken morgen maar een langs Amstel te gaan in het Nisseroische, misschien dat er zelfs nog een bezoekje aan Pascals nieuwe stulpje inzit. Kwam onderweg nog wel een dierentuin tegen.


Bekentenis; niet verder vertellen...


Dynamic Duo Hoewel ik niets met de muziek van beide heren heb, vind ik ze samen optredend in het TV-programma "Over de vloer" hilarisch; twee ouwe kattende homo's met een geweldig gevoel voor humor, al is de format natuurlijk gejat van "The Simple Life" met mevrouw Hilton en Richie. Amuseerde me overigens toen ze samen met RenÚ Froger "Over de toppers" deden al kostelijk.


Koffiedik kijken...


Het blijft dromen, toch... Volgens dit artikel zou het zo zijn kunnen dat Nederland in het seizoen 2007-2008 weer 3 ploegen voor de Champions League leveren mag. Voorwaarde is wel dat 'we' dit seizoen weer genoeg punten scoren. Ben zeer benieuwd naar de loting om 16.00u voor de eerste ronde; FC Internazionale Milan, PSV, Olympiacos CFP en FC Thun zou mooi zijn om te overleven, toch???

edit: De tegenstanders zijn dus geworden: AC Milaan, Schalke 04 en Fenerbahše.


Heb panoramafunctie telefoon nog niet helemaal onder de knie...


Toch wel lastig om elke foto precies de ander te laten overlappen


Wat een Koreaanse service...


Logo DAEWOO Kreeg TALPA op zo'n klein TV'tje niet gevonden. Waarschijnlijk kon je alleen zoeken met de originele AB, maar de gebruiksaanwijzing ontbrak helaas ook. Op goed geluk maandagochtend om 4.30u een mailtje gestuurd naar het ALGEMENE E-MAILADRES van Daewoo met het verzoek voor een gebruiksaanwijzing; VANDAAG!!! lag die 'Manual' dus in mijn brievenbuis.


Nieuwe fiets...


Ziet mijn volgende fietsje er misschien zo uit? Zoals u wellicht weet heb ik er helaas het geld (nog) niet voor, maar vind zo'n coole fiets toch echt wel superstoer. Gelukkig zit deze winkel in Tilburg, zodat ik dus naar hartelust mijn ogen uitkijken kan in hun showroom. Misschien is het ook mogelijk mijn eigen 'bike' een beetje up te pimpen zodat ik daarmee stoer door Brabant cruisen kan.


Een zelfgemaakte sandwich voor mijn meisje is toch het lekkerst...


De allerlekkerste zelfgemaakte sandwich speciaal voor mijn meisje gemaakt


Huizenjacht...


Gefeliciteerd met jullie nieuwe huisjes! Nadat Pascal en Judith eergisteren na tekening officieel hun huisje in handen kregen, wist VanDee te melden dat hij en Sietske gisteren een huis in Wassenaar -jajaja!!!- gekocht hebben. Mijn medeBBQorganisator gaat uiterlijk 1 december het Tilburgsche inruilen voor het Wassenaarsche. Benieuwd waar de volgende BBQ plaatsvindt: de oostvleugel in casa VanDee?


BBQ op kasteel...


Wat werd er gedronken, zeven uren lang; wat werd er gedronken, wat een dorst! De traditionele BBQ -bijna net zo traditioneel als die van VanDee en mij- op de vrijdag in TIKweek op Kasteel Korvel is aanstaande. Helaas regent het katten en honden, maar dat zal de pret wel niet al te veel drukken. Zal pogen wat coole foto's te knippen, zodat u die er niet zijt meegenieten kan van alle nieuwe (vrouwelijke) aanwas die in Tilburg studeren gaat.


TIKweek (deel 2)...


Echt wel een gaaf idee Daar de TIKweek maandag begonnen is ben ik gisterenmiddag maar even op de sociëtiet gaan kijken. In de tent was een bierestafette aan de gang, Hendrik c.s. waren bezig met het in de lucht houden van OLOF FM, er was veel rosé maar nog meer bier, het was 's avonds stamp- en stampvol, uiteindelijk had ik genoeg gedronken en hield het voor gezien.


Nieuwe gsm...


Mijn nieuwe camera waarmee ik bellen kan! Daar ik aannam wekenlang in treurnis door te brengen moeten verblijdde ik mezelf maar eens met een nieuwe mobilio; de Sony Ericsson W800i.
Het is meer een camera met een walkmanfunctie waarmee je ook nog eens bellen kan dan een gsm, maar dat drukt de pret niet. Nog een plaatje voor de liefhebber.


Voetbalzapgids voor u...


De hele week voor u uitgezocht!


Gelukkig zit ik niet tegenover je...


Waargebeurd!

Zit het tijdschrift 'Rails' in de trein te lezen, waarbij mijn oog op een foto van een promovendus die zijn verdedingspraatje houdt valt: een zeer magere, schuwe, beetje wereldvreemde jongeman in rok. Het blijkt J. P. Balkenende zo'n tien jaar geleden te zijn. "Weet je wie dit is?", vraag ik mijn reisgenote. "Kweenie!", is haar repliek. "Balkenende!", roep ik iets te luid en enthousiast uit. "Wauw, die is echt veranderd zeg," hoor ik haar mompelen. Leg het magazine opengevouwen bij de foto op het tafeltje bij het raam terug, waarna het meisje tegenover me het oppakt. "Raadt eens wie dit is?", zegt ze tegen haar vriendin -zo hard dat ik het horen alsof het haar zelfuitgedachte vraag is. "Balkenende," antwoord haar vriendin, die dat antwoord 30 seconden geleden reeds gehoord had. "Ja, dat klopt," zegt de plagiatrice teleurgesteld. 


Lachuh zeg (deel 6)...


Geloof nog dat dit zomaar zou kunnen.


Weer thuis en samen...


Misschien iets overdreven maar wel kei-lekker bij twee DVDtjes! Pas wanneer ik 'boven' verantwoording voor mijn daden afleggen moet kan ik zeggen of ik de zaken goed ingeschat had. Na een week vol zeer diepe dalen en af en toe een poging tot een voorzichtig piekje zijn G en ik weer samen! Ben een man van momenten dus kan niet van mezelf verlangen dat ik wekenlang een hoopje ellende ben; zonde van mijn tijd!

Hoe dit zo? Zal het proberen -gaat niet lukken want gevoel overklast verstand in dezen- uit te leggen: het komt er uiteindelijk in het kort op neer dat ik met G meer plezier heb dan zonder G. Daarbij komt nog dat er mijns inziens nog ontzettend veel in het vat -te veel om alleen op te drinken- zit, je misschien dronken één slippertje maken mag en G ongelooflijk veel spijt heeft en er alles aan deed zich weer populair bij me te maken.

Donderdag zijn we nog naar Haaksbergen gefietst om daar in eetcafé 'Markt 2' tapas te eten, vrijdag is er gewokt -super!- bij 'Jasmine Garden' om vervolgens te integreren met de locals in feest- en eetcafé 'de Klok'; wat een feest was dat! Na veel te veel Gin-Ginny's wilde ik G nooit meer zien om me dit 10 seconden later niet meer herinneren te kunnen en samen verder te willen. Toen we wakker werden was het dus weer 'aan' en besloten we de avond thuis door te brengen met twee DVD'tjes -'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' en 'the Woodsman'- en keiveel hapjes en drankjes. Was uiteraard weer supergezellig!

Zondag nog even over de Eibergsche Jaarmarkt gewandeld en toen de meer dan drie-uur-durende terugreis maar aangevangen. Ga deze week maar snel vergeten en me focussen op mijn afstuderen of de TIK-week. We zullen zien!


Pimp da Kliko...


Sommige dingen zijn toch te gaaf om anderen te onthouden!


Het lot besliste...


Geweldig; een oranje trein! Het kan verkeren; ben bezig met uitwaaien in het pitoreske Eibergen -of all places! Stapte gisteren iets na elven in de trein naar Oss om in Uden met Kristel -vriendin G- wat te drinken in de hoop wat vragen -lees: één vraag- beantwoord te krijgen, om daarna naar Nijmegen te verkassen om aldaar te bepalen noord, oost, zuid of west te gaan.

De keuze viel op Amsterdam -lees: Schiphol-, maar daarvoor moest je eerst de bus naar Arnhem -*&#%$& NS!- nemen. In de bus besloot ik -bij nader inzien- het lot -echt over nagedacht, ja- te laten bepalen door de eerste trein te nemen die vertrekken zou wanneer ik in Arnhem belandde. Dat bleek de stoptrein naar Zutphen te zijn! Dit deed mij vermoeden dat het lot nog niet klaar met me was, daar in Zutphen de trein naar G gaat. Maar ja, een man een man.. etc. Ik stapte dus in deze trein om enkele uren later ergens buiten Eibergen op een bruggetje tussen werk en woning van G een boekje te gaan zitten lezen. Wist niet of ze aan het werk was, wist niet of ze naar huis zou komen want ze had gisteren nog een BBQ, wist niet of ze fietsen of met iemand -hopelijk geen vent- meerijden zou, wist überhaupt niet of ze wel in Eibergen was, maar wanneer het lot toch bezig was!

Natuurlijk kwam G op haar fietsje voorbij en het paste natuurlijk perfect in dit summum der verrassing om haar met rozen en een cameraploeg te overweldigen, maar ik was niet diegene die...

Hoopte eigenlijk -ik was er toch- een antwoord te krijgen op de 'WAAROM-vraag' zodat ik het hoofdstuk G afsluiten kon en niet meer hoefde te blijven piekeren. U raadt het al -gaf 'eigenlijk' het weg- dat antwoord kwam dus niet.

De ellende is dat ik nog steeds zo hoteldebotelverliefd op haar ben dat ik veel roepen kan wanneer ik haar niet zie, maar toen ik haar weer zag kwamen alleen maar goede dingen naar boven en niet die ene slechte. Misschien overwint liefde wel de verbitterdheid en teleurstelling. Misschien ook niet, wie zal het zeggen?!?!?!

De bodemlijn is dat ik nu in ieder geval in Eibergen -morgen KERMIS- vertoef en het rijk alleen heb. Beetje rondwandelen in de omgeving, boekie lezen, internetten, nadenken; u kent het wel. Ben er nog steeds niet uit, maar wellicht is het nuttig hier nog even rond te hangen zodat G en ik elkaar zo nu en dan eens kunnen zien.


Er tussenuit...


Eventjes een Sabbatical! Drie nachtdiensten in het hotel zitten er bijna op; dit houdt in dat ik een tijdje vrij ben. Ga maar eens eventjes uitwaaien, lijkt me zo. Paspoortje, creditcard en mp3-speler mee en ik moet het wel een tijdje volhouden kunnen. Zit alleen nog in dubio wat te doen met mijn mobilio: meenemen of thuislaten? Weet zelf het antwoord nog niet, maar u komt er snel genoeg achter.


Haiku...


't Regende die dag
mus zocht vergeefs haar jongen 
nestje weggespoeld.


Enige fotografisch bewijs van de Rock'n'Roll Party...


Had in ieder geval genoeg gedronken om voorbereid te zijn op alles wat er nog komen ging!


Feestje geslaagd rest wat minder...


Verraderlijk spul die Long Island Iced Tea! Ben in alle commotie helemaal vergeten te vertellen dat de Rock'n'Roll Party een gigantisch succes was; uiteraard en gelukkig is al het (wit) bier, vlees, Wodka, Tequilla, Gin, Rum, Cointreau opgegaan. Helaas zijn iemanden -lees: is iemand - vergeten rosÚ te drinken en de satÚ uit de vriezer te halen. Deze twee zaken zullen de volgende keer niet vergeten worden!


Whohoewhoo, het is over...


Vrouwen zijn dus niet te vertrouwen! Abrupt einde aan de sage G en A; na plannen om samen te wonen en daarna ooit te trouwen gemaakt te hebben blijkt G andere opvattingen mbt de term 'trouw' te hebben. Raar want dat zit toch in 'trouwen' zou je zeggen. Okee, zij heeft dus vorige week met iemand gezoend enzo, dat was niet ik, dat werkt niet en dus is het uit; wat een ellendige pijn, waarom? de vrouw met wie ik oud worden wilde, snap het niet. Niet bellen, smsen aub!


Voorbereidingen afgerond...


Doe mij ook maar een kratje Gisteren met VanDee zo'n beetje alle supermarkten in Tilburg aangedaan om toch maar niets te vergeten voor ons partijtje van morgen. Wegens voorspellingen dat het 'kei slecht weer' wordt is de locatie NIET meer mijn dakterras, maar Casa VanDee vanaf 15u aan de Nieuwstraat 264, Korvelseweg midden links gezien vanuit de stad, links naast dierenwinkel.


Gedicht...


Verliefd tot over mijn oren Behalve dat ze het mooiste, leukste, fantastischste, sexyste -raar; die overtreffende trap- fijnste etc. meisje is dat ik ken is G ook nog eens een bekwame poŰte. Dit mooie gedicht lag gisterenochtend in mijn digitale postvakje;

(verder)
Hou eens op (deel 2)...


Gelukkig is mijn zussie ongedeerd in Antalya Het is toch echt niet te geloven! Na bommen in de buurt van Pascals werk in Londen en bij Ingrid in Bulgarije -gelukkig in een ander dorp- zijn er nu weer zes gewonden gevallen bij ontploffingen in Antalya. En raadt eens wie daar van haar verdiende vakantie geniet...? Juist ja, mijn jongste zusje Maartje. Zij is gelukkig okee, maar ik zeg: "Driemaal is scheepsrecht!".


Wordt augustus beter qua weer...


Wat een KUTweer! Zag zojuist op weeronline dat het 1) sinds 12 juni niet meer zo koud is geweest in Tilburg als vandaag en 2) in juli geen 30 graden geweest is. Kan me ook niet herinneren dat er zoveel regen in een week tijd gevallen is als tijdens deze Tilburgsche kermis. Hoopgevend is echter -sprekend met de woorden van Pa van Vugt: "Wat er vandaag valt valt er morgen niet meer!"