.

Gegroet...


ben zaterdagavond 1 oktober weer terug
Prinsjesdag...


Morgen Prinsjesdag; kan iemand mij sms-en mocht Nederland opgedoekt worden.


Inbreker blijkt romanticus...


Hij was een beetje dom Nu heb ik zelf heel wat capriolen uitgehaald om bij dames in hun slaapkamer te belanden, maar zo bont als een jeugdige plaatsgenoot het afgelopen nacht gemaakt heeft heb ik het nog niet meegemaakt. Nu heeft onze lovah-lovah nog geluk hij dat kunstje niet in Broekhoven uithaalde, want dan was echt niet de politie gebeld, maar was hij acuut van het dak afgeschoten, vermoed ik.


Coole luchtballon...


Wat verzinnen ze tegenwoordig toch allemaal niet!


Laatste loodjes voor vakantie...


Begin aanstonds aan mijn laatste vier nachten als nachtportier voordat G en ik naar Tunesië vertrekken; voor mij dus vier dagen geen zon en vier nachten niet bij mijn meisje!


Rickert als eerste uit Big Brother-huis...


Rickert bij zijn entree in het Big Brother-huis Rickert -vriend Maarten- met wie ik ook wel eens gaan stappen ben is als eerste bewoner in de vijfde editie van Big Brother uit het huis gestemd; het is alweer over, voordat het echt begonnen is! Heb Big Brother maar een enkele keer gezien, maar wat een stelletje hazen zitten erin zeg. Ongeloveloos!!! Denk dat Rickert blij mag zijn dat hij weer op zaterdag drinken kan gaan in Polley.


Interpolis in de mist...


Er hangt een plaatselijke bewolking boven Interpolis


Eerste drie punten zijn binnen...


Vennegoor scoort de 1-0 voor PSV Toch maar goed dat ik deze avond mijn zusje -op weg naar het Philips Station- nog even aan de telefoon had en haar een 'Hup PSV!' toewensen kon. Begin nu toch echt te geloven dat het een beetje geholpen heeft, daar na 93 minuten toch echt 1-0 voor PSV op het scorebord te lezen viel. In ieder geval doet het altijd deugd van Duitsers te winnen!


Yasmine Hammamet...


Yasmine Hammamet Dinsdagochtend 20 september vertrekken G en ik voor een welverdiende vakantie naar Hammamet in Tunesië. Net buiten Hammamet ligt Yasmine Hammamet -nieuw vakantieoord- alwaar we een 5-sterren-appartement betrekken gaan. Twaalf dagen zitten we met elkaar in de zon en daar heb ik ontzettend veel zin an! Is er al iemand ooit in Tunesië geweest? Zo ja, tips zijn altijd welkom.


Rah-Pah-Pah-Paah...


Op vakantie naar Tunesië


Vakantie...


Er is geboekt geworden!


Duif op Grietjes dak...


Uitzicht op Grietjes en haar burens tuin


Kort maar krachtig...


Het ging hard met de alcohol Bob is inmiddels op weg naar de Verenigde Staten, maar wat was het toch weer een feest der herkenning eergisteren. Na bij Bolle het terras aangedaan, bij De Groote Schouw gegeten, bij Havana Long Island Iced Teas gedronken, bij Polly rosé genuttigd en bij Extase afgesloten te hebben lag ik dronken maar voldaan om 6 uur in bed. Bob, dank dat je het volhield!!!


Nieuwe baan Pascal...


Dat gaat naar Den Bosch toe... Het kan snel gaan in de wondere wereld die werken heet! Pascal heeft afgelopen vrijdag per direct zijn baan in Londen opgezegd; per 15 oktober begint hij aan een nieuwe uitdaging in 's-Hertogenbosch. Vanaf de dag van vandaag woont en werkt onze cosmopoliet dus in de hoofdstad van het mooie Brabant: Oeteldonk, het land waar mijn wieg heeft gestaan!


Het is Tilburg geworden; verrassend...


Zit hier vaak de laatste tijd; Oude Markt te Tilburg Er wordt in ieder geval met Bob, EJ en Leontine gedronken in het Tilburgsche; Jan en Hendrik haken wat later vanavond in. Ben benieuwd hoe lang de kleine, grote vrind het volhouden gaat, maar ook hoe lang ik aangehaakt blijf. Nog even een kleine voorspelling: ik vermoed dat 'wij' vanavond blij zijn mogen als 'we' een doelpunt maken in en tegen ArmeniŽ.


Su Doku...


Verslavend spelletje, vermoed ik. Heb gisteren een nieuw spelletje ontdekt, Su Doku genaamd. Kijk hier wat de bedoeling van deze game en hier om deze game te spelen. Mijn eerste keer duurde 7m20... -laat de grappenmakers maar komen!- maar dat moet natuurlijk veel sneller kunnen.
O ja, Bob is vrijdagavond in Nijmegen en zaterdagavond wordt er ergens geborreld.