.

Gekocht, verkocht, gehuurd, verhuurd...


Waar blijven de House Warmingsparty Hoorde van VanDee dat zijn stulpie te Tilburg halverwege december verkocht is. Geweldig nieuws, alleen blijven Rieske en ik dan alleen in Tilburg achter, snik, snik. Daarnaast heeft VanEerd te Nijmegen ook nog eens een huisje gehuurd; om nog maar niet spreken van de verhuizing van de eerwaerde broeder naar Den Bosch, en dat allemaal in 3 maanden! Er dienen trouwens nog wel DRIE housewarmings te komen volgens mij.


Er was er een jarig...


Anita Meyer Ben helemaal vergeten te melden dat naast mijn pa en de peettante van Ingrid natuurlijk ook Anita Meyer gisteren jarig was; 51 jaren jong is deze blonde Rotterdamse geworden. Kan me trouwens niet meer herinneren of 'Why Tell Me Why' in de Polly Top 100 Aller Tijden stond. Ik kan me echter niet voorstellen dat deze topper niet bij de bovenste 20 stond.
Kan iemand daar uitsluitsel over geven?!?!?


Papa jarig...


Hier istie dan Mijn vader is een tovenaar, het is echt, het is heus, het is raar maar waar, een tita tovenaar, het is waar, het is waar, het is waar. Hij heeft het ook aan mij geleerd, maar soms gaat het wel wat verkeerd en gaat het niet zoals ik wil, dan doe ik dit en alles staat stil... Okee, dit klopt niet helemaal maar mijn pa is vandaag wel jarig; we gaan tafelen in La Colline te Oss.


Finale van Herken de Homo...


Herken de homo Toch één van de leukere programma's op televisie vind ik 'Herken de Homo'; een mooie dame zit met homo's en hetero's in een villa in Mexico opgescheept en moet er door middel van spelletjes achterkomen wie homo of hetero is. Blijft er een hetero over krijgen beiden E 50.000,- maar blijft er een homo over krijgt hij E 100.000,- en zij niets. Mijn gaydar zegt dat Koen geen homo is en Marcel en Martijn wel; spannend!


Vrijdag biertje bij Polly Maggoo...


Polly bestaat 25 jaar


Fittest...


Het valt allemaal behoorlijk mee Bijna anderhalf jaar geleden fitnesste ik voor de laatste keer en alweer twee jaar waren voorbijgegaan gegaan sinds ik de laatste fittest gedaan had. Zal wel enorm tegenvallen, dacht ik toen ik me gisteren testen liet. Gelukkig bleek dat behoorlijk mee te vallen; 'slechts' anderhalve kilo vet erbij gekregen en iets meer dan 2 kilo aangekomen en dat zonder trainen.


In 'de Studio' te Haarlem...


Foto van afgelopen zaterdagavond in Haarlem


Captain Jack drills no more...


Met oprechte deelneming... Vannacht bereikte mij het trieste nieuws dat Francisco Alejandro Gutierrez aka Captain Jack op 43-jarige leeftijd het aardse voor het hemelse verruild heeft. De allereerste kennismaking met deze plezierige kijkmuziek was bij VanDee op een gewone dinsdagmiddag tijdens het kaarten op TMF rond een uurtje of vijf; Hee, hoo, Captain Jack!!!


Klein feestje...


De Bolle van Bolle Het was gisteren weer een klein feestje in het Tilburgsche; Bolle, Bolle en nog eens Bolle -niet verder gekomen dan de bar achterin links. Lag gelukkig rond een uurtje of 5 in bed. Wat me nu te doen staat...? Op naar Utrecht met Carlos om vanavond in het Haarlemsche de bloemetjes buiten te gaan zetten. Dat moet lukken vermoed ik; keep y'all posted through moblog!!!


For old time's sake...


Zo... maar nu eerst een Bavaria! Lijkt een gezellig weekendje te gaan worden. Dit komt daar er op twee plekken in ons kikkerlandje geborreld gaat worden met een gemêleerd publiek. Nou ja, zo verschillend is dat publike trouwens helemaal niet; vandaag in Tilburg met mijn jaargenoten Carlos en Rieske en morgen in Haarlem met de vrinden van het Gymnasium. Da's echt al weer veel te lang geleden!


'Hup...!' weer van stal gehaald...


Logo van PSV Over vijf minuten begint de derde wedstrijd van onze Eindhovuhschuh vrienduh in de Champions League. Uit tegen AC Milan, altijd lastig. Daar Remko tegenwoordig in Milaan woont, zit hij PSV aan te moedigen in het stadion. Ik doe het met het traditionele 'Hup PSV!' vanaf mijn PC; heeft toc al voor redelijk wat positiefs gezorgd; o.a. Griekenland en Boston Red Sox vorig jaar.


Samenwonen dik in orde...


Dan moet de man maar eens aan het kokkerellen gaan


Moblog...


Heb de moblog-functie op mijn site bijna werkend gekregen. 'Moblog' wil zeggen dat ik een foto gemaakt met mijn telefoon -eventueel met tekst- naar mijn weblog sturen kan net zoals ik dat doen zou als ware ik thuis achter mijn computertje. Nu werkt het alleen nog als ik een mailtje verstuur via de pc, dus de instelingen zijn okee; nu de mailinstellingen op mijn gsm nog, vermoed ik!!!
Kroost weer eens herenigd...


De kroost en Marcha in mijn kamertje De kroost -en Marcha- van pa en moe was afgelopen week eindelijk weer eens bij elkander. Helaas moest ik om 23.00u werken, dus het moet zeker zeer binnenkort weer eens herhaald worden. We hebben eventjes bij Polly buiten op het terras gezeten want het was prima weer. Vermoed echter dat er de volgende keer niet meer buiten gezeten worden kan!


Duur hotelletje...


Wat is een nachtje ziekenhuis duur zeg Wat een ziekenhuisopname waaraan je niets hebt toch een impact hebben kan op je No-Claime-teruggave. Blijkbaar is het vanaf dit jaar zo dat je geld terugkrijgt wanneer je niet (vaak) met de dokter -niet jij Roel- in aanraking geweest bent. Ook ik zou daar recht op gehad hebben ware het niet dat een nachtje ziekenhuis meer dan 4000 EURI kost; duur hotelletje derhalve!!! Volgend jaar beter!


Boyz only borrel...


Tijd voor een drankje Wat vinden jullie ervan om op zaterdag 5 november onder het genot van een natje en een droogje eens met z'n zevenen bij te buurten. Geloof nooit dat we allemaal kunnen; hoop doet echter leven en je weet maar nooit! De binnenstad van 's-Hertogenbosch lijkt me hiervoor uitermate geschikt met Rotterdam als een goede tweede. Ik meld me vast aan, wie volgt???


Je moet maar durven...


Voor lul in je Ferrari!!!


Foto's vakantie TunesiŽ online...


Niet gemaakt bij de fotograaf met een nep-achtergrond, maar door Grietje in de woestijnHet heeft even geduurd, maar de foto's van onze vakantie in Hammamet Yasmine staan online. In het rechtermenu ziet u vier kleine fotootjes; onder de derde foto zitten de plaatjes geschoten in Tunesië verstopt. De foto bij dit verhaaltje is trouwens geen trucage maar ik stond daadwerkelijk in de middle of fucking nowhere in een zoutwoestijn bij zonsopkomst. Echt waar!!!


Januari minst leuke maand van het jaar...


En wie is er jarig in januari...? En wie in mei...?


KUT, KUT, KUT NS...


verhaal volgt als mijn woede gezakt is
Weekendje Eibergen...


In en om Eibergen Heb weer een weekend in Eibergen -gemeente: Berkelland- doorgebracht. Heb aldaar ook maar een trimparcours uitgezet; vanaf Grietjes huis via de Winterwijkseweg naar Duitsland, het natuurreservaat "Zwilbroek" in, een rondje om het meer in de hoop flamingo's te zien en dan weer terug naar Nederland en naar huis. Volgende keer rechtsaf naar Groenlo!


Tijd voor een borreltje...


Borreltijd Wat mijn betreft is het alweer veel te lang geleden dat er op de gezondheid van mij en mijn vrienden gedronken is. Bij dezen nodig ik Derk, Willem, Pascal, Roel, Michel en Michiel uit een datum te prikken waarop dit samenzijn plaatsvinden kan. Ik zal in ieder geval present zijn waar en wanneer deze bijeenkomst ook zijn zal. Hoe bevalt de vakantie in Cuba, Pascal???


Creatief met eten voor mijn habibati...


Biefstuk met gorgonzolasaus, omringd door een tomaten-ui salsa en bovenop tortellini verdi


Rondje wereld...


Onze aardkloot in al haar grootheid Kwam er zojuist achter dat ik in januari in New York (Noord Amerika), in juni in Nice (Europa) en in september in Tunesië (Afrika) zat. Dat zijn toch drie continenten in negen maanden; niet slecht voor een student! Australië, Azië, Zuid Amerika en Antarctica zijn voor nader te bepalen datum nadat ik afgestudeerd ben. Hoe was Zuid Amerika, Roel? Keertje bijbuurten!?!?!?


Samenvatting vakantie...


In de Sahara op de kameel die een dromedaris was Ben zaterdag met G. weer teruggekeerd uit het fantastische Tunesië; vakantie was echt een toppertje! Zal de genomen foto's zo snel mogelijk plaatsen, maar een paar kernwoorden zal ik u alvast niet onthouden: 5-sterren-appartement, warme zee, couscous, Sahara, Miss Hotel 2005, Mr. diCaprio, zwembad voor de deur, Medina, jasmijn, gin-ginny's, 30 graden, Asslemma en Hammam.


Terug uit TunesiŽ...


Hier zaten we dus

Een tijdje geleden vanuit de lucht gezien

Uitzicht vanuit ons twee verdiepingen tellende *****appartement