.

Valentijm punt en el...


WebReus 'Valentijm punt tee kaa' houdt op te bestaan en wordt 'Valentijm.nl'; dat is natuurlijk wel zo makkelijk. De reden is dat de bazen van 'dot.tk' een 15 seconden delay met reclame op alle TK-sites geknald. Vanaf 2 januari wordt u dus niet meer omgeleid via het eilandje Tokelau in de Stille Oceaan, maar is mijn site gewoon gestald bij WebReus te Eindhoven.


Geslaagd Kerstdiner...


Het was me het feestje wel.
Pilotenhumor...


In de lucht ben je vogelvrij Moest wel lachen om dit bericht. Gelukkig liggen er geen verlaten eilandjes tussen Nice en Amsterdam, want anders had de piloot mij -na een welverdiende vakantie bij de heer Nuyens in La Douce France genoten te hebben en ik nog ietsiepietsie onder invloed was van de nacht ervoor in Monaco- misschien ook wel uit zijn kist gezet tijdens de terugvlucht van Carlos en mij in juni.
The Office...


Comedy 'The Office' van de BBC De complete serie -seizoen 1, 2 en de dubbele Kerstaflevering- van de geweldige comedy 'The Office' heb ik eindelijk thuis. Ik ben van mening dat deze serie op gelijke voet staat met Seinfeld. Voor diegene -Steenbakkers?- die hem eens lenen willen... kom maar ophalen in Tilburg. Het enige minpuntje vind ik het 'gelukkige' einde, had wat mij betreft niet gehoeven.


Sex, booze and lotz of food...


Da Mean Machine Kerst 2005 zit er weer op. Deze keer heb ik haar anders dan ik gewoon was doorgebracht; geen familie, geen vrienden en de deur niet uit. Mijn meisje en ik zijn dus twee en een halve dag niet buiten geweest en verschansten ons met allerlei soorten eten en drinken op de Ringbaan. Ik voelde me net een Romeintje met zo'n druiventrosje uit de Klassieke Oudheid; een groot bacchanaal.


Kerstmis...


Kerstboom opgetuigd door mij Merry Christmas to y'all! Gisteren in N'rode een kerstboompje opgetuigd en daarna een Kerstdiner met de family gehad. Hoewel ik toch echt wel weet dat er heel veel mensen op deze aardkloot zeer weinig tot niets te eten hebben, heb ik gegeten of mijn leven er vanaf hing. Ik durf te beweren: zoveel als ik nog niet gegeten had in 2005.


Kerstpakket...


Kerstpakket zoals het zou behoren Na vorig jaar een haastig in elkaar gedraaid kerstpakket op 23 december ontvangen te hebben, vernam ik dit jaar op 22 december dat ik helemaal niets bekom van mijn baas van 'Hotel de Lindeboom'. Voor mij geen kerstpakket dus dit jaar, terwijl dit toch zeer populair gebaar is. Als klap op de vuurpijl (!!!) is het hotel ook nog eens dicht zodat er geen geld in mijn laatje komt.


Feestdagen...


Kerst in Bolle Gisteren met Hackelaer roseetjes gedronken in drie B's: Boogie, Brandpunt en Bolle. De Kerstsfeer zat er goed in, maar dat kon ook niet anders want er was vooraf in de bar van het hotel reeds gepimpeld. Vertrek nu naar Nistelrode om morgenavond te kerstdineren, zodat mijn meisje en ik 1e en 2e kerstdag met elkaar in Tilburg doorbrengen kunnen.


Alweer een jaar voorbij...


Vorig jaar in de sneeuw op 5th Avenue Mozes kriebel, wat gaat de tijd snel! Kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik een jaar geleden bezig was met de voorbereidingen voor mijn tripje naar New York. Die voorbereidingen bestonden uit het jaloers maken van mensen door hun te vertellen dat ik binnen een paar dagen in de sneeuw op 5th Avenue lopen zou. Dit jaar loop ik op de Spoorlaan in Tilburg, ok mooi.


Westpoint niet meer de hoogste...


Hoogste woontoren van Nederland Woontoren 'Westpoint' aan Ringbaan West in Tilburg is sinds gisteren officieel niet meer de hoogste van Nederland. Deze eretitel is nu in het bezit van de stad Rotterdam. Daar is namelijk op de kop van Zuid een woontoren met de naam 'Montevideo' verrezen. Deze meer dan 152 meter hoge kollos is welgeteld 11 meter hoger dan de trots van Tilburg.


Kerstcriminaliteit...


Nistelrode komt vast ook wel een keer positief in het nieuws


Cocktailparty te Eindhoven...


Wat een schitterend gezicht Gisteren weer een topavond gehad! Vanaf zeven uur cocktails maken en drinken bij Ingrid en Frans in Eindhoven. Gelukkig had mijn meisje kosten nog moeite gespaard om rond negenen ook nog te verschijnen, jippie. Daarna met de laatste trein die 20 -bleek 10 te zijn- minuten vertraging had naar Tilburg om nog even Extase -nog jonger publiek dan bij Clochard- en Polly aan te doen.


Lelijkste straatnaam van Nederland...


Echt wel de lelijkste straatnaam van Nederland Volgens een onderzoekje van de 'Telegraaf' is 'Hoerenjacht' de lelijkste straatnaam van Nederland. Dan zijn de onderzoekers van de wakkerste krant van Nederland waarschijnlijk nog nooit bij mijn ouders in de straat geweest, want ik vind toch echt dat zij in de straat -lees: zandweg- wonen met de lelijkste naam van het land. Zeg nu zelf: 'Hoerenjacht' of 'Plattedel'.


Case vanDee Tilburg is niet meer...


Hier ligt toch zeker 10 jaar 'studie'-geschiedenis Gisteren met vanDee en Siets nog een laatste blik geworpen op hun appartementje aan de Nieuwstraat. Heb de eer gehad de laatste twee lampjes van het plafond te mogen schroeven, jaja. Als dank daarvoor heb ik nog een koelkast en magnetron ontvangen -alsof mijn kamer nog niet vol genoeg is. De sleutel is niet meer in bekende handen, dus 's nachts op de eieren zit er nu echt niet meer in.


That's what friends are for...


De oude vertrouwde kijkbuis Zit je rustig op je bankje televisie te kijken, blijkt het zo te zijn dat er toch nog steeds aan je gedacht wordt. Eerst belde mijn zusje uit Eindhoven op met de mededeling dat Marloes Dirks op Nederland 2 te zien was -mij bekend- en tien minuten later belde Pascal vanuit Den Bosch op dat op Veronica de film 'The Blues Brothers' -mij ook reeds bekend- aan de gang was; mooi toch!


Ik vraag zij draaien...


Tiscali Afgelopen zaterdag waren vanDee en ik aan het klagen over onze internetproviders; ze waren beide kut, was onze bescheiden mening. Ik besloot dat het hoog tijd geworden was weg te gaan bij Tiscali, maar wat schetst mijn verbazing vandaag. Krijg ik out-of-the-blue een mail dat Tiscali besloten heeft geheel vrijblijvend mijn snelheid te verviervoudigen naar 4096/640 Kbit/s. We zijn weer vriendjes.


Fantastische actie van DE bank...


Logo ABN De ABN heeft werkelijk een geweldige actie op touw gezet in de provincie Drenthe; wanneer je bij de bank een rekening opent krijg je een gesponsorde kroegentocht cadeau. Het argument is dat men zo studenten en pas-afgestudeerden verleiden wil tot het lid worden van de ABN, maar ik denk dat er gewoon een hele gave vent op de afdeling PR zit die dacht: "Dit wordt toch nooit goedgekeurd!".


Weekendje Zuid-Holland...


Klein drankje gedaan Wat was het weer een feest; eerst in de 'Cinema' te Rotterdam -veel te veel rosé- geweest, in de Irish Pub aan de overzijde nog dokter Roel en Doorn getroffen, uiteindelijk weer aangesloten bij vonEsch, Rieske en Sander in de 'Hyper Hyper', in casa vonEsch tot slot Seinfelds gekeken en biefstuk gegeten, zaterdag rond vijven pas bij vanDee en Siets in Wassenaar; echt een zeer gaaf huis.


Tilburg kan niet achterblijven...


De Tilburgsche brandweer ziet er uitgeblust uit


Borrelen in Rotjeknor...


Rotjeknor Er wordt eindelijk weer eens in de Randstad geborreld door mij. Deze goede gewoonte is in onbruik geraakt met Dilluhs vertrek naar New York. Morgen echter wordt er gedronken met VonEsch en Sander D. in 'Cinema'; lijkt me een leuke tent die me doet denken aan 'Tiger Tiger' in Londen. Wellicht gaan we daarna nog verder in Den Haag, we zullen zien.


Zusje Maarten in serie op tv...


Cast van de serie 'Sprint' Het tweelingzusje van Maarten -Marloes Dirks- speelt één van de hoofdrollen in de nieuwe BNN-serie 'Sprint'. Deze serie gaat over het wel en wee van een stel fietskoeriers in Amsterdam. Marloes speelt het chickie 'Babe'; een typisch gevalletje van typecasting wanneer je het mij vraagt ;-) Elke maandag omstreeks 21 uur op Nederland 2 bij BNN is 'Sprint' te zien.


'Meneer Frits' overleden (100)...


Frits Philips op 100-jarige leeftijd overleden Dit is toch echt wel een zeer slecht voorteken voor de allesbeslissende wedstrijd vanavond van onze Eindhovensche vrinden. De man die als 5-jarige de aftrap verrichtte van de allereerste wedstrijd van PSV is gisteren op 100-jarige leeftijd overleden. Dat is natuurlijk een respectabele leeftijd maar ik weet zeker dat hij er vanavond graag bijgeweest was. Hup PSV, hup PSV, hup!


Madonna gedist...


Wat is Piet toch cool Je staat toch wel een beetje voor lul in de muziekbusiness wanneer je door 'zwarte Piet' van de eerste plaats in de top 40 wordt gestoten. Naast kabouters, gekke kikkers, smurfen en al wat niet meer zij is dus ook de knecht van de Goedheiligman in staat een vermaarde wereldster als Madonna van haar voetstuk te werpen. De volgende keer misschien Zingende Fresia's ? ? ?


Vuurwerkmuseum...


vuurwerk Morgen wordt het vuurwerkmuseum geopend -online bestond het al. Uiteraard komt dit pronkstukje der Neerlandsche musea te staan in... nee, niet in Enschede, maar in vuurwerkhoofdstad van de Benelux: Tilburg. Vermoedelijk komt het midden in een woonwijk te staan en kunnen de bezoekers zelf vuurwerk afsteken en gooien naar ouderen en huisdieren die daar vrijwillig verblijven.


Slechste woonwijk van Tilburg...


Kruikenstad Jippie, ik woon officiëel niet meer in de slechtste woonwijk van Tilburg. Volgens de Univers -universiteitskrantje- wonen Hendik, Maarten en Willem er nu.
Nog meer post uit Brabant; ik las in het Brabants Dagblad nog een leuke column over de gebeurtenissen in de voorbije week in het Tilburgsche; never a dull moment in Kruikenstad.


Papa in de krant...


Wat istie toch goed in voetballers opstellen


Neus in de FSW-boter...


Mooi roze is niet lelijk Pascal had besloten mij vanavond met een bezoekje te verblijden en zodoende belandden het dynamic duo rond half acht in Polly voor een natje en droogje; kogelbiefstuk en kipsalade en uiteraard veel bier en rosé.
Uiteraard haakte Dirks veel te laat in met zijn gratis drankjes, maar dat mocht de pret van abuis op een FSW-feest belanden niet drukken.