.

Dag voor Koninginnedag verregend...


Kroontje Wanneer Den Haag bepaalt dat Koninginnedag niet gevierd wordt op zondag de 30e maar een dag eerder, kun je er op wachten dat de weergoden van zich doen laten horen: hele dag regen in Tilburg.

Parodie op Golddigger van Kayne West.


Ik leef in Weelde...


De molen van Weelde (Ravels) Had dit Amstel reeds gemeld, maar daar men in Rotterdam zit te springen op nieuwe berichten uit het Tilburgsche nu ook voor de grote boze buitenwereld.

Zat eens in de bus naar Turnhout. Onderweg reden we door een klein dorpje Weelde genaamd. De mensen die daar wonen kunnen zelfs bij gebrek aan elke vorm van financiële draagkracht nog altijd pretenderen in Weelde te leven ;-)


It's a small world after all...


It's a small world after all Daar ik weinig meemaak wil nog niet zeggen dat anderen ook niets meemaken. Luistert...

De gebroeders Sherman zaten helemaal goed toen zij deze legendarische oneliner bedachten. Waarom?

Vera heeft na bijna een jaar zoeken afgelopen maandag eindelijk een contract getekend en dus een baan. Bij het onderzoeksbureau Wemar in Rotterdam om precies te zijn. Ze waren eigenlijk op zoek naar één kandidaat, maar wilden toch wellicht uitbreiden en konden niet kiezen tussen mijn zusje en de andere kandidaat. Dus naast Vera is er nog iemand aangenomen. Had zojuist dokter Roel aan de lijn en hij vertelde me dat Lieke woensdag gaat beginnen bij... Wemar. Dat is toch echt niet te geloven!!! Veel succes saam.
Bijdragen aan mijn afstuderen...Door te klikken op bovenstaande foto en je even te registreren, maak ik kans op een kleine vergoeding waarmee ik de animaties gebruikt voor mijn experiment betalen kan.

Edit: Zie nu dat je ook moet ingaan op een aanbieding. Nou ja, misschien zit er iets voor u tussen. Wanneer 10 mensen een aanbieding nemen, ben ik gelukkig.
Studeren en stappen...


Café 'De Deut' in Nijmegen Heb de afgelopen maand geregeld de Universiteit in Nijmegen bezocht; meestal om literatuur op te halen in de SCW-bieb, maar ook -ik was er toch- om in de Centrale Bieb te studeren. Heb daar een prima plekje ontdekt, waar ik met laptop zeer effectief aan de slag kan -inderdaad doet verandering van spijs eten.

Stappen in Nijmegen was lang geleden; dat hebben Pascal, Michel, Michiel en ik gisteren goed gemaakt. Het was (uiteraard) supergezellig!