.

Hoera, Eva van Schijndel heeft een broertje...


Deon en Anuska hebben een zoon Guus genaamd gekregen


Domino Day...


Gaaf filmpje over het feit dat Domino en biljarten wel degelijk samengaan.


KUT, KUT, KUT NS (Deel 2)...


De Nederlandse Spoorwegen maken er een potje van Wanneer je in aanraking komt met het Nederlandse openbaar vervoer -de NS in het bijzonder- ben je meteen van je jetlag af. Wat een ellende! Na gisteren in Nijmegen niet eerder dan om tien uur 's avonds te zijn gaan slapen -het is gelukt Bob!- diende ik vanochtend met de trein terug naar Tilburg te gaan. Aangegeven werd op het station in Den Bosch dat de trein om 8:39 uur vertrekken zou. Om 8:46 nog steeds geen trein en ook geen enkele mededeling. Om 8:47 kwam er op het bord te staan dat de trein 5 (???) minuten vertraging had. Dit terwijl er al 8 voorbij waren; zo marchandeert de NS dus. Uiteindelijk kwam de trein 10 minuten te laat, maar een kniesoor die daar nog op let, want de vertraging bleef voor de NS 5 minuten.
We zijn weer thuis...


Rare Amerikanen met hun BLAUWE dorito chips Na voor mijn gevoel veel te lang onderweg geweest te zijn -18u Nederlandse tijd vertrokken bij Bob in New York en 10u thuis in Tilburg- zit de vakantie er nu toch echt op. Namens deze plek dank ik Bob en Noreen voor hun zeer goede zorgen van de afgelopen 11 dagen. Succes met de 1,75 liter Ketel 1 jenever -Vodka geheten in de States- en ik kom gauw weer langs, het kan maar vast gezegd zijn.
And now the end is near...


Manhattan, vanuit de lucht vanaf zee gezien Ongeveer gelijk aan Ol' Blue Eyes -The Voice voor intimi- zeg ik "Kut, kut, kut. Vandaag alweer de laatste dag van mijn verblijf in New York helaas!" Eigenlijk was dat gisteren al, want over twee uur zitten Ries en ik in de bus naar het Newark Liberty Airport in New Jersey. Dus een echt laatste dag kun je het eigenlijk niet noemen. Morgenochtend vertoef ik weer in het Hollandsche en begint de eerste dag van de rest van mijn leven. Goodbye New York, hello Holland. It was great having me over!
Coyote ugly...


Was ik nu echt de enige die Coyote Ugly een geweldige tent vond? Gisteren met Joep (oud-lid dispuut), Bob en Noreen naar de Koreaan Village Yokocho geweest; een bbq op tafel, geweldig! Vervolgens Coyote Ugly aangedaan en wat gedronken. Na deze ervaring gingen Joep en Noreen -gescheiden- naar huis en verkasten Bob en ik naar St. Marks Ale House alwaar Ries ook inhaakte. Na 'rondje bar' gedaan te hebben zijn we via nog enkele barren en een taxi in Bobs appartement aanbeland voor nog wat afzakkertjes en gefilosofeer. Gelukkig gingen we om 7 uur te bed.
Aarden in New York...


Chelsea, een van de leukste wijken in New York Heb het prima naar m'n zin in New York. Zou hier prima kunnen wonen, alleen is Manhattan wel prijzig. Gisteren nog in de Public Library met een professional writer gesproken die me adviseerde eens in Chelsea -"For your next visit you should go to Chelsea between 23th and 27th."- rond te kijken toen ik haar vertelde over mijn afstudeeronderzoek over instructieve animaties en stills. Daar zit blijkbaar veel televisie en visual arts en hebben acteurs er hun agenten zitten. Vind dat wel interessant, alleen heeft dat weinig met mijn afstudeeronderzoek te maken. Vermoedelijk begreep de dame slecht 'animations'. Zal het u binnenkort presenteren.
New York Yankees...


Yankee Stadium, wij waren 2 van de 52.000 bezoekers Wanneer je in New York verblijft is een bezoek aan de Yankees onvermijdelijk. Op een of andere manier wist ik dit de vorige keer nog te ontlopen, maar deze keer -gisteren- hebben Bob en ik de Yankees zien winnen van Tampa Bay. Om de overwinning te vieren is er nog een kleine rose gedaan in Meatpacking, om precies te zijn in: Pastis. Vandaag regent het, maar niet getreurd... in Little Italy begint vandaag de feestweek: San Genarro.

O ja, je wordt gek van de squirrels als je in het park aan het lezen bent.


Voetbal...


Club BED in Manhattan (bekend uit Sex & The City) Heb wat foto's gemaakt vanaf Bobs dakterras: westoost en omhoog. Ries en ik kijken op dit moment via ESPN2 PSV-Liverpool alwaar Kone zojuist de lat raakte in plaats van te scoren. Straks naar BED op 27th and between 9th/10th: French Tuesdays en het thema is chique, chique, chique. Dat zal nog wat worden om Ries er zo uit te laten zien.
Nine Eleven...


Brooklyn (voorgrond) en Manhattan Bridge (achtergrond) in New YorkVanochtend maar eens de Manhattan en Brooklyn Bridge gestegen. Uiteraard was ik vergeten dat het 9/11 was en het gebied rond Ground Zero dus zwart van de mensen zag en er veel was afgezet. Dit maakte dat mijn ochtendwandeling nog wat langer duurde dan gedacht. Zelfs voor Bobs appartement was er een kleine parade van politiemannen; die rare Amerikanen toch.
Verjaardagsfeesteje Noreen...


Washington Square op vrijdagmiddag Gisteren (zaterdag) was Noreen jarig en dat moest vastgelegd worden in de vorm van een feestje. Er was geen rose maar genoeg andere vormen van alcoholico. Naast Karaoke was er ook de mogelijkheid tot het spelen van poker. Ben toch teveel gokker want ik denk zelfs dat ik met een ruiten 2 en een schoppen 7 nog winnen kan -dat kan in theorie natuurlijk ook. Verder vermaak ik me prima: Central Park, Union Square en Washington Square zijn drie plekken waar al in het zonnetje gezeten werd.
Rondje rennen..


Trimmen in Manhattan Na gisteren gedrieen een beetje gegeten en gedronken te hebben vond ik het vanochtend om 10u tijd om eens een rondje te gaan rennen. Van Bobs appartement rechtsaf naar de East River dan rechstaf helemaal langs het water om Manhattan naar Houston Street, vervolgens deze weg afgelopen tot aan de East River en weer naar rechst om uiteindelijk weer op Maidenlane uit te komen. En wat is er mooier als je bijna 'thuis'