.

Wel op tijd terug, hè...


Terbeschikkingstelling - het einde is in zicht? Waarom wil de overheid het niet werkende TBS-beleid in stand houden? Las zojuist dit artikel en ik viel letterlijk van mijn stoel -vraag maar na bij m'n collega's. Onze rovende, verkrachtende TBS-er van een paar weken geleden ontsnapte helemaal niet aan zijn oppas, maar zei gewoon "Ben om vijf uur weer terug!". Of je houdt helemaal op met die TBS-onzin of je zet er capabele mensen neer en geen mensen die eerst rekening houden met de dader en daarna pas met het (eventuele) slachtoffer of slachtoffers.


Wat een playlist...


Je ziet het goed, bijna back-2-back Peter Maffay en Anita Meyer Q-Music is de enige zender die in Rijen zonder antenne ontvangen worden kan en gelukkig maar want waar hoor je in één uur tijd Jan Smit, Anita Meyer, Peter Maffay, Hans de Booij en Depeche Mode. De eerste die mij de bijpassende titels mailt krijgt vrijdag of zaterdag een drankje van me ergens in het land in een kroeg waar er gedronken worden gaat.
Weer een voorspelling...


Vermoedelijk geniet Willem tijdens zijn verblijf in Florida van dit uitzicht Heb sinds een tijdje zo'n Tele2-abonnement op proef -half jaar eredivisievoetbal gratis. Kon dus live PSV-Roda JC aanschouwen, direct -zie tijdstip sms- na het wonderschone doelpunt van Alex, gemaakt met z'n hak, smste ik vriend Willem -onderweg naar Florida... Boca Raton, om precies te zijn- met een voorspelling en weet je wat? Mijn voorspelling kwam inderdaad weer uit. O ja, 'rond' moet natuurlijk 'rood' zijn.
Toekomstige baan...


De Hippo en de Dog, heb het idee dat ze Frans zijn maar weet dat niet zeker Misschien moet ik maar gewoon zo snel mogelijk het maken van animaties onder de knie krijgen en daar dan heel veel geld mee verdienen. Deze is zo geweldig. Denk dat ik deze animatie al wel 100 keer gezien heb, fantastisch!!! Ik zie kansen of mogelijkheden tot kansen -zoiets zei Van Gaal toch ooit...?


Cannonnball Run...


The Cannonball Run, official theatrical poster Wanneer je weer eens eenzaam op een zaterdagnamiddag thuis op de bank zit dan is het toch altijd weer geweldig als The Cannonball Run op dat moment op televisie uitgezonden wordt. Zo ook zojuist en heb meteen maar de DVD besteld! Wat zaten er toch veel bekenden in: Roger Moore als zichzelf als James Bond parodierend, de jonge Jackie Chan (?), die oma uit The Guardian als mooie chica, Sammy Davis jr. en Dean Martin als priesters. Heb toch wel een zwak voor dit soort evenementen, want bekijk deze post van vorig jaar maar eens.
Ouderlijk huis...


Het huis waar ik -als ik thuis was- mijn jeugd doorgebracht heb en waar mijn ouders nu nog steeds wonen Geloof het of niet, maar ik had voor deze ochtend nog nimmer Google Earth gebruikt. Naar aanleiding van dit bericht toch maar eventjes aan de slag gegaan. Werkt echt super en weet je... volgens mij is het zwembadje op mijn dakterras in Tilburg waarneembaar.


HSDPA...


Een overzicht van waar HSDPA zich in de hele cyclus bevindt. Kwam dit bericht tegen op het net. Samen met enkele collega's ben ik dus verantwoordelijk voor de implementatie van