.

Plaatsvervangende schaamte...


Bonnie is weer eens dronken op televisie Raad iedereen aan -voor diegenen die het niet gezien hebben -de visuele variant van de Top 2000 even terug te kijken op het net en mij te vertellen of ik de enige ben die denkt dat gaste Bonnie St. C. toeterdronken was in de 2e Kerstdagaflevering van de Top 2000 à gogo. De alocholiste in ruste -volgens eigen zeggen, maar niet heus zeg ik- Bonnie St. Claire was helemaal van het padje... genant gewoon. Was ze dronken of is ze zo altijd?
Vrolijk kerstfeest...


Wat is Kerst toch een gaaf feest (met dank aan GeenStijl)


KUT, KUT, KUT NS (deel 4)...


Wie doet er mee met de actie "Weg met de trein" Okee, eerlijk is eerlijk. Vandaag hoefde ik niet vanuit Nijmegen te reizen en okee, het is wellicht iets te gemakkelijk de NS alleen de schuld te geven, terwijl diefachtigen hun koperdraad stalen  Het valt de NS echter wel te verwijten dat er niet genoeg koperdraad op voorraad was om de onstane storing meteen te herstellen. Maar er zijn -weet ik- in tegenstelling tot mij mensen die het traject Nijmegen - Gilze RIjen elke dag nemen en die hebben dus drie keer in één week meer dan 30 minuten vertraging gehad. Daar hoor je de arrogante NS natuurlijk niet over, want zij zijn tevreden.
KUT, KUT, KUT NS (deel 3)...


Wie doet er mee met de actie "Weg met de trein" Ja hoor, de tweede keer deze week met de trein van Nijmegen naar Ericsson en de tweede keer veel te laat op m'n werk! De 'snel'-trein had reeds 30 minuten vertraging toen deze in 's-Hertogenbosch arriveerde en toen moest ik nog een eind. Morgen gewoon met de fiets naar het werk, want de trein is traag.
Mysterious guitarist...


Funtwo, de Aziatische tegenhanger van onze gitaarvirtuoos Michiel "Fender" VanEerd Las dit artikel in de zomer al in de NY Times, maar gisteren tijdens de VrijMiBeau op het werk kwam het weer ter sprake. Wil het bij dezen ook jullie niet onthouden. Viel letterlijk van m'n stoel toen ik de desbetreffende video voor de eerste keer zag en hoorde. Denk trouwens dat VanEerd dit huzarenstukje ook wel performen kan. Vind deze versie van Pachelbels Canon eigenlijk nog gaver.

O ja, en speciaal voor de eerwaerde broeder deze video (let vooral op de eerste 100 seconden).


KUT, KUT, KUT NS (deel 2)...


Wie doet er mee met de actie "Weg met de trein" Gooi je om 6:55u de voordeur achter je dicht om op pad te gaan naar je werk. Je hebt er zin in, want het is alweer de laatste werkdag van de week. De koude oostenwind zorgt ervoor dat je slaperigheid snel uit je lichaam geblazen wordt en je maakt al plannen waar straks te gaan borrelen. De wereld lijkt klaar om wederom veroverd te worden, dat is een dagelijks terugkomend ritueel. Als je na een korte wandeling op het station in Nijmegen belandt, wilde je opeens dat de trein nooit uitgevonden was en heb je een humeur als een homo -excuses, maar het ging me om de alliteratie. Want (zoals dus al verwacht)... na een reis waar geen einde aan te komen leek, kon ik mijn pc uiteindelijk om 9:21u!!!! bij Ericsson te Rijen aanzetten. Een traject ooit nog rechtstreeks verbonden binnen het uur!

Waarschijnlijk gaat de NS zeggen dat er altijd wel reizigers zijn die de dupe worden van een nieuwe dienstregeling. Ik wil echter die reiziger niet zijn, EIKELS!


VrijMiBeau...


Thank God it's Friday ! ! ! Helemaal vergeten te vertellen dat er niet vorige week, maar een weekie eerder een fantastische vrijdagmiddagborrel in 's-Hertogenbosch plaatsgevonden heeft. Het feest begon met dokter Roel en veel rosé omstreeks vijf uur in café M'n Tante en eindigde via Boxtel met de laatste trein in Tilburg. Gelukkig kon ik op weg van het station naar mijn bed nog een Pizza Shoarma scoren. Snel weer doen, zo'n VrijMiBeau (met dank aan geenstijl.nl).
Nee toch, niet weeeer...


WEHKAMP Het is echt niet te geloven! Zijn jullie postorderbedrijven dom of zo...??? Nadat OTTO mijn bestelde € 99,- kostende TV niet wilde leveren in verband met een fout van de drukker, jaja, gaat nu Wehkamp de fout in. Dit foldertje lag afgelopen vrijdag op mijn deurmat... ik bellen dat ik die laptop van € 499,- wel in 17 termijnen van € 17,- betalen wilde zoals in die folder staat. Nu maar afwachten tot ze gelijk OTTO hun excuses aanbieden en de drukker de schuld gaan geven... malloten!!!