.

Hey dude, where's your car...


In één woord GEWELDIG


Mijn eerste auto...


Na meer dan 3 decennia autoloos geweest te zijn, was de tijd daar... en dat voor €275,-

Van van Eibergen naar Tilburg kun je met gemak twee maal de pont nemen... iemand -eerste maal / tweede maal ? ? ?


Bliksem...


Bliksem Stond eindelijk -na lang talmen- klaar om een rondje door de regen te gaan rennen, toen er een ontzettende donder klonk. Laat ik nog maar een paar uur wachten dacht ik. En wat blijkt... terecht dus wanneer je dit bericht leest -vers van de RTL 4 Teletext pers.

update: ...en we staan weer blank.


Toeval bestaat niet...


Postcodeloterij De economitristen onder ons moeten hier maar eens goed naar kijken... dit kan toch gewoon niet jongens ! ! ! Weer is de winnende postcode van de Postcodeloterij gelegen in ons mooie Brabant. Deze familie maakt het echter wel helemaal bont. O ja, een paar jaar geleden viel de jackpot zelfs bij mij om de hoek.
Foeilelijk...


Zo moet het Olympisch dorp eruit komen te zien Jezus, moet u nu eens kijken hoe het logo eruit is komen te zien voor de Olympische Spelen te Londen in 2012. Welke marketingmalloot heeft dit grafisch ontwerp goedgekeurd?


Avondje SMAC...


Zeer veel prosecco gedronken Prima weekend genoten. Nadat pa vrijdag officieel met pensioen gegaan was -receptie te Best en diner met ouders, zusjes en aanhang in 'de Zwaan' te Son- was het zaterdag tijd om weer eens naar Amsterdam te toeven. Onder de bezielende leiding van Collin was er een reünistisch samenzijn van de S.M.A.C. georganiseerd. Geaperatiefd met prosecco in de Transvaalbuurt, gegeten bij Harkema om uiteindelijk onder het genot van vele alcoholico's de avond door te brengen in (de omgeving van) de 'Reguliersdwars'. Was supergezellig en zeker voor herhaling vatbaar.