.

Heb de NS in de ban gedaan...


Wat een ellende, ongeloveloos!!! Raadsel: retourtje Tilburg-Nijmegen kost E10,80. In mijn portemonnee heb ik E11,00 (briefje van 10 en een 1 euromunt); uiteraard is de NS de enige maatschappij ter wereld dat geen briefgeld in haar automaten toelaat en geen wisselautomaten op haar stations staan heeft. Beleefd bij 'Bruna' en 'PizzaHut' gevraagd of ze kunnen wisselen "Natuurlijk niet, daarvoor dien je bij het GWK te zijn."

Bij GWK -wisselen voor hun beroep- zeggen ze me dat wisselen wel 50 cent kost; opeens heb ik dan dus 30 cent tekort voor een kaartje, dus dat gaat niet. Een enkeltje kopen en in Nijmegen proberen aan een ander enkeltje te komen -kom dan 80 cent tekort- is ook geen optie. Hoe kom ik aan mijn treinkaartje? O ja, aan het loket van de NS is een kaartje 50 cent duurder. Over service gesproken!

Reacties
  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Heb de laatste tijd nogal last van zogenaamde 'comment spam'. Ter voorkoming hiervan dient u even antwoord te geven op bovenstaande vraag. Excuses voor de overlast.

 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.