.

Aperatieven in Den Haag...


Lekker gebruncht met vrienden bij de vrienden... wel veel kids by the way Vrijdagmiddag met Bob afgesproken in 't Hoekpandje in de Hofstad. Al was hij bijna 10 dagen in Nederland, dit was de tweede keer dat we elkaar troffen. Na drie bier in recordtijd soldaat gemaakt te hebben werd het tijd om in te haken bij de rest van het gezelschap (EJ, Leontine, Jan, Ries, Sophie, Jennifer, Osse en Hupkens) in Momfer De Mol. Het was supergezellig... zo gezellig zelfs dat Bob, Jan en ik rond twaalven besloten nog naar Berger te toeven om uiteindelijk bij het Feest te eindigen. De volgende ochtend ontbeten bij strandtent Friends met de zon en een fris briesje als aandachtige toeschouwers.

Gisterenavond nog op Ingrids verjaardagsfeestje beland om uiteindelijk rond half twaalf thuis op de bank de zaterdagnacht in te gaan.

Reacties
  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Heb de laatste tijd nogal last van zogenaamde 'comment spam'. Ter voorkoming hiervan dient u even antwoord te geven op bovenstaande vraag. Excuses voor de overlast.

 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.